Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιμίκας Λίβερπουλ: “He is a model”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιμίκας Λίβερπουλ: “He is a model”

Τσιμίκας Λίβερπουλ: Αγαπημένος των συμπαικτών του και μέρος της καζούρας που κάνουν στη Λίβερπουλ είναι το... μοντέλο των αποδυτηρίων, Κώστας Τσιμίκας

Την καλύτερη περίοδο της καριέρας του περνάει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος συνεχίζει να μαθαίνει δίπλα στον Γιούργκεν Κλοπ και το επιτελείο του στη Λίβερπουλ. Ο εκ των κολλητών του Μο Σαλάχ, του Τιάγκο Αλκάνταρα και των υπολοίπων αποτελεί ένα από τα πιο γελαστά παιδιά των αποδυτηρίων και συχνά-πυκνά οι υπόλοιποι τον συμπεριλαμβάνουν στην καζούρα που κάνει η μία από τις καλύτερες… παρέες της Πρέμιερ Λιγκ.

Έτσι έγινε και σε ένα βιντεάκι που κυκλοφόρησε στα social media, στο οποίο οι παίκτες της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ «πασάρουν» ένα κινητό τηλέφωνο ο ένας στον άλλο, λέγοντας ατάκες τύπου, «Το δίνω σ’ αυτόν που ντύνεται χειρότερα», και πάει λέγοντας.

Όταν, λοιπόν, ήρθε η ώρα του αήττητου σε εντός έδρας παιχνίδι (στο Άνφιλντ) της Πρέμιερ Λιγκ, Βίρτζιλ φαν Ντάικ, εκείνος έδωσε το κινητό στον Τσιμίκα λέγοντας: «Περνάω το κινητό σε αυτόν που νομίζει ότι είναι μοντέλο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις