Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου – Κοκλώνης: Μαζί για τζετ σκι
LIFESTYLE

Καινούργιου – Κοκλώνης: Μαζί για τζετ σκι

Καινούργιου - Κοκλώνης: «Πρώτη φορά… στο τζετ σκι, έφτασα 37 για να με πείσουν», έγραψε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια

Ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και μάλιστα πάνω σε ένα τζετ σκι. Η παρουσιάστρια και ο επίσης παρουσιαστής και επιχειρηματίας απολαμβάνουν τις ελληνικές θάλασσες, με σκοπό να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για τη νεά ανταγωνιστική τηλεοπτική σεζόν.

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε δύο φωτογραφίες όπου ποζάρει με τον καλό της φίλο. Στη λεζάντα της δημοσίευσης η ίδια εξέφρασε την αγάπη της στον Νίκο Κοκλώνη και μάλιστα αποκάλυψε τη φοβία της απέναντι στο θαλάσσιο σπορ, την οποία φαίνεται να ξεπέρασε κοντά στον επιχειρηματία: «Πρώτη φορά …στο jet ski, έφτασα 37 για να με πείσουν ….Όμως ήμουν …μαζί σου @nkoklonis. Σε ευχαριστώ φίλε μου που με αγαπάς με όλο σου το είναι…Όταν όλοι απελπίζονται από την γκρίνια μου και κουράζονται από τις ανασφάλειές μου, εσύ στέκεσαι σα βράχος στο πλάι μου…Σ αγαπάω αληθινα …μαζι σε όλα …».

Τα likes και τα σχόλια από τους διάσημους φίλους της παρουσιάστριας και του Νίκου Κοκλώνη έπεσαν βροχή. Μεταξύ άλλων η Ειρήνη Παπαδοπούλου τους αφιέρωσε το της κομμάτι «Το πας καλά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις