Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

16

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γυναικοκτόνος Ζάκυνθος: “Με απατούσε”, λέει ο 49χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτόνος Ζάκυνθος: “Με απατούσε”, λέει ο 49χρονος

Γυναικοκτόνος Ζάκυνθος: Καταδικασμένος για ενδοοικογενειακή βία ο 49χρονος οικοδόμος, αλβανικής καταγωγής, που σκότωσε τη σύζυγό του

Συνελήφθη ο 49χρονος γυναικτοκτόνος στη Ζάκυνθο, λίγες ώρες μετά την άγρια δολοφονία της 41χρονης συζύγου του, στην περιοχή Τσιλιβή. Ο δράστης εντοπίστηκε στην περιοχή του Μαραθιά στο Κερί, όπου σύμφωνα με το imerazante.gr εργάζεται ως οικοδόμος, ενώ η σύζυγος του εργαζόταν σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην περιοχή του Τσιλιβή. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, στα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς ο 51χρονος είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του “επειδή με απατούσε”. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Τρίτη (02/08) στον Εισαγγελέα.

Το ζευγάρι έχει μαζί τρία παιδιά, ηλικίας 19, 14 και 8 ετών. Οι γείτονες της περιοχής επισημαίνουν ότι δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 49χρονος είχε επιτεθεί στη γυναίκα του, καθώς έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά στο παρελθόν. Σύμφωνα με όσα έρχονται συνέχεια στο φως της δημοσιότητας, η γυναίκα είχε κάνει καταγγελία ξανά στην Αστυνομία πριν από 1,5 μήνα για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, είχε υποβάλει τον Ιούνιο μήνυση κατά του 49χρονου για ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τότε είχε αφεθεί ελεύθερος, με εισαγγελική εντολή να μην την πλησιάζει στα 100 μέτρα. Χθες το βράδυ όμως επέστρεψε και μετά από έντονο καβγά, την ξυλοκόπησε και της επιτέθηκε με μαχαίρι, χτυπώντας τη στο θώρακα και το λαιμό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Λίγα λεπτά αργότερα η γειτόνισσα πήγε στο σπίτι της γυναίκας όπου και τη βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, έχοντας δίπλα της ένα κουζινομάχαιρο, η λάμα του οποίου είχε στραβώσει από τα χτυπήματα στο σώμα της. Όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα αιμόφυρτη και δίπλα της ένα μαχαίρι κουζίνας. Η 41χρονη είχε θλαστικά τραύματα, μώλωπες και εκδορές και εξέπνευσε στο νοσοκομείο Ζακύνθου λίγη ώρα αργότερα.

zakynthos-drastis
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (01.08.2022) στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 49χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 41χρονης αλλοδαπής συζύγου του, σε περιοχή της Ζακύνθου. Ειδικότερα, ο 49χρονος εντοπίστηκε στη θέση Μαραθίας στο Κερί Ζακύνθου, από τους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια επισταμένων ερευνών, καθώς χθες το βράδυ (31.07.2022), με τα χέρια και τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- μαχαίρι. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου. Γίνεται μνεία ότι, ο ανωτέρω είχε απασχολήσει για παραβάσεις σχετικές με την ενδοοικογενειακή βία και τον Ιούνιο τρέχοντος έτους είχε συλληφθεί για το συγκεκριμένο, καθώς και άλλα αδικήματα και οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Εξωτερική φωτο από αρχείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις