Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Fitness on the Beach: Ο Λευτέρης Αυγενάκης κάνει γυμναστική με την Ελένη Πετρουλάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Fitness on the Beach: Ο Λευτέρης Αυγενάκης κάνει γυμναστική με την Ελένη Πετρουλάκη

Fitness on the Beach: Διοργάνωση στον Καρτερό Ηρακλείου Κρήτης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διήμερη δράση Fitness on the Beach, του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Ηρακλείου, στο Karteros Beach Sports Center, με την γυμναστική στην άμμο για μικρούς και μεγάλους. Στο πρόγραμμα γυμναστικής της Ελένης Πετρουλάκη συμμετείχε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος κατόπιν την συνεχάρη θερμά και σε σχετική ανάρτησή του έγραψε.

«Πανέμορφες εικόνες, γεμάτες από διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, σε όλα τα γήπεδα στον Καρτερό!  Σφύζουν από ζωή, ενέργεια, χαμόγελα, ευεξία, μουσική και διασκέδαση οι Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές μας Εγκαταστάσεις, με την παράλληλη διεξαγωγή του Beach Soccer Festival, του Παγκρήτιου Beach Volley για την πρόκριση στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ19 και του Fitness on the Beach. Είναι εξαιρετική η επιτυχία της δράσης του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Ηρακλείου, με την γυμναστική στην άμμο για μικρούς και μεγάλους. Κι ακόμα μεγαλύτερη με τη σπέσιαλ εμφάνιση της Ελένης Πετρουλάκη και το πρόγραμμά της 20FF.

Ξεσήκωσε όλους όσοι συμμετείχαν ή παρακολουθούσαν η συντοπίτισσά μας (από τη Σητεία), που πρώτη εκείνη διέδωσε πλατιά κι έβαλε στα σπίτια όλων μας τη γυμναστική, στα ξεκινήματα της ιδιωτικής τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Δημιούργησε κουλτούρα κι ακόμα την υπηρετεί και την αναπτύσσει με τεράστια ανταπόκριση. Την ευχαριστώ θερμά, όπως και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Ηρακλείου για τη στενή συνεργασία μας, η οποία θα συνεχιστεί άμεσα. Είναι αίτημά τους να βρίσκονται πολύ κοντά με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και είναι θέληση και δική μας».

«Διοργανώσαμε ένα εκπαιδευτικό δρώμενο, με σκοπό τη γνωριμία με τον βασικό εξοπλισμό ανεύρεσης και διάσωσης θύματος χιονοστιβάδας και τα πρωτόκολλα χρήσης του», το μήνυμα που έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για την διοργάνωση στον Καρτερό Ηρακλείου Κρήτης. «Η καλλιέργεια κουλτούρας ασφαλούς ενασχόλησης με τις δραστηριότητες αναψυχής του χειμερινού βουνού είναι υπεραπαραίτητη και συνδέεται ζωτικά και με την ανάπτυξη αυτού του είδους του αθλητικού τουρισμού. Μπράβο σε όλους που εργάστηκαν γι’ αυτή την επιτυχημένη εκδήλωση» επισημαίνεται ακόμη στην ανάρτηση του υφυπουργού στο Facebook.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη

Οι Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό δεν είναι μόνο τόπος αγωνιστικής δραστηριότητας αθλημάτων άμμου, αλλά και τόπος συνάντησης και φιλοξενίας εκδηλώσεων με γενικότερο κοινωνικό πρόσημο.

– Σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης και την ΑΜΚΕ «Το Μαύρο Πρόβατο» διοργανώσαμε ένα εκπαιδευτικό δρώμενο, με σκοπό τη γνωριμία με τον βασικό εξοπλισμό ανεύρεσης και διάσωσης θύματος χιονοστιβάδας και τα πρωτόκολλα χρήσης του.

– Συντόνισε ειδικός καλεσμένος μας από τη γαλλική εταιρία ARVA, η οποία επινόησε και κατασκεύασε πομποδέκτες ανεύρεσης θυμάτων χιονοστιβάδας.

Μάλιστα, για πρώτη φορά στη χώρα μας διεξήχθη τέτοια δράση στην άμμο, που προσομοιάζει άψογα τις συνθήκες ανεύρεσης στο χιονισμένο πεδίο.

-Η καλλιέργεια κουλτούρας ασφαλούς ενασχόλησης με τις δραστηριότητες αναψυχής του χειμερινού βουνού είναι υπεραπαραίτητη και συνδέεται ζωτικά και με την ανάπτυξη αυτού του είδους του αθλητικού τουρισμού.

– Μπράβο σε όλους που εργάστηκαν γι’ αυτή την επιτυχημένη εκδήλωση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις