Τσιτσιπάς tweets: Νέο “χτύπημα” από τον Έλληνα τενίστα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς tweets: Νέο “χτύπημα” από τον Έλληνα τενίστα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Τσιτσιπάς tweets: Τι δημοσίευσε αυτή τη φορά ο Έλληνας τενίστας

24.07.2022 | 14:22

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει τα «χτυπήματά» του στα social media, παρά την έντονη κριτική που έχει δεχθεί κατά καιρούς.
Αυτή τη φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε την απορία του για τις κάμερες ασφαλείας και την ποιότητα τους, ανάλογα με το περιστατικό.

Ο 24χρονος πρωταθλητής έγραψε στο twitter: «Όταν περνάμε κόκκινο φανάρι παίρνουν τις φωτογραφίες μας σε 4k αλλά όταν γίνεται ληστεία μιας τράπεζας το οπτικό υλικό μοιάζει λες και είναι από το Minecraft. Σε τι κόσμο ζούμε;».

Η ανάρτηση για τα ψάρια και τους εξωγήινους

Λίγες μέρες πριν, ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις εξέφρασε δημόσια την άποψή του για το πώς… βιώνουν τα ψάρια το ψάρεμα. “Το ψάρεμα πρέπει να φαίνεται στα ψάρια σαν απαγωγή από εξωγήινους”, έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να σπεύσουν να σχολιάσουν με επικριτική διάθεση. Κάποιοι μάλιστα επισήμαναν στον Στέφανο Τσιτσιπά ότι αυτή η διατύπωση έχει γίνει ξανά στο παρελθόν και πρότειναν στον αθλητή να βρει κάτι πιο αυθεντικό για να δημοσιεύσει. Δεν έλειψαν πάντως κι αυτοί που στάθηκαν στο πλευρό του, καλώντας τους υπόλοιπους χρήστες των social media να χαλαρώσουν λίγο και να χαμογελάνε.

Exit mobile version