Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Αναστασοπούλου ΑΝΤ1: Το συγκινητικό αντίο μετά από 15 χρόνια στον ΣΚΑΙ
LIFESTYLE

Μαρία Αναστασοπούλου ΑΝΤ1: Το συγκινητικό αντίο μετά από 15 χρόνια στον ΣΚΑΙ

Μαρία Αναστασοπούλου ΑΝΤ1: «Εμείς έχουμε ανοίξει λογαριασμούς πια τα πρωινά οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί»,

H Μαρία Αναστασοποούλου βρέθηκε σήμερα για τελευταία φορά στο πλατό του «Σήμερα». Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό τη τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Η ίδια ήταν πολύ συγκινημένη στο «αντίο» της: «Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις για να πεις αλλά εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής. Λοιπόν, πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μάθω τη δουλειά, ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, πρώτα από όλα είναι φίλοι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στον συμπαρουσιαστή της αλλά και στο επόμενο τηλεοπτικό της βήμα: «Έρχεται ο Δημήτρης Οικονόμου από την Δευτέρα και θα είναι εδώ στη θέση του, στις 6 το πρωί. Εμείς, όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε ανοίξει λογαριασμούς πια τα πρωινά οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί. Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν, για τις αχρείαστες εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γεια σας».

Μαρία Αναστασοπούλου: Λίγα λόγια για τη δημοσιογράφο
Η Μαρία Αναστασοπούλου γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1986 στην Αθήνα

Είναι 35 χρονών και μοναχοπαίδι.

Σπούδασε στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Βρίσκεται στον ΣΚΑΪ εδώ και 15 χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν με τη μορφή της πρακτικής άσκησης ως φοιτήτρια στο τμήμα Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Βρέθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή στην «Πρώτη Γραμμή» με τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου στην παρουσίαση των τίτλων ειδήσεων.
Έχει καταγωγή από το Διακοφτό, στο οποίο οι γονείς της μένουν μόνιμα.

Ήξερε ότι ήθελε να γίνει δημοσιογράφος από μικρή

Η Μαρία Αναστασοπούλου είχε καταλάβει ότι ήθελε να γίνει δημοσιογράφος από μικρή, όπως έχει εξομολογηθεί σε παλιότερη συνέντευξή της. «Ναι, από τότε που ήμουν πολύ μικρούλα και όλα τα παιδιά περνούν τη φάση θέλω να γίνω γιατρός, θέλω να γίνω ο ένα , να γίνω το άλλο, έπαιρνα τη βούρτσα και έκανα ότι δίνω ρεπορτάζ. Προσπαθούσαν να δω τους παλιότερους δημοσιογράφους για να δω τα στοιχεία που μου αρέσουν και να τα κρατήσω και να προσπαθήσω να τα εξελίξω. Κάπως έτσι ήταν, από πολύ μικρή ηλικία το ήθελα, παρότι οι γονείς μου προσπάθησαν στην αρχή να με αποθαρρύνουν».

Η συνεργασία και η συγκατοίκηση με τον Γιάννη Κολοκυθά

Εδώ και αρκετά χρόνια η Μαρία Αναστασοπούλου βρίσκεται σε σχέση με τον επίσης δημοσιογράφο Γιάννη Κολοκυθά, ο οποίος είναι και υπεύθυνος των ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ. Το ζευγάρι συγκατοικεί ενώ μάλιστα συνεργάστηκε και στο ραδιόφωνο του σταθμού, στην εκπομπή «Τα παιδιά της αλλαγής».

Σε δηλώσεις της για το πόσο εύκολο είναι να βρίσκεται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με τον σύντροφο της, η παρουσιάστρια είχε απαντήσει: «Πολύ εύκολο αν υπάρχουν αγάπη και έρωτας. Προσωπικά έχω αλλεργία στα κλισέ που θέλουν δύο ανθρώπους που δουλεύουν στον ίδιο χώρο να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο σπίτι τους. Αυτός κάνει τη δουλειά του, εγώ τη δική μου και η κοινή μας ζωή είναι στο σπίτι μας».

Το τηλεοπτικό της ταίρι, Δημήτρη Οικονόμου

Για το τηλεοπτικό της ταίρι τον Δημήτρη Οικονόμου, η Μαρία Αναστασοπούλου είχε πει χαρακτηριστικά: «Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία, η οποία του βγαίνει, όχι απλώς προστατευτικά για τους νέους ανθρώπους, αλλά δίνοντας απεριόριστο χώρο στον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Δεν έχει καμία δημοσιογραφική έπαρση, που ίσως να περίμενε κάποιος, αλλά όχι, δεν έχει καμία. Ειδικά στα διαλείμματα γελάμε πάρα πολύ, περνάμε πολύ ωραία και το τετράωρο κυλάει σαν νεράκι. Μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Δεν έχει υπάρξει ούτε μια στιγμή κατά την οποία να νιώσω άβολα δίπλα του. Το αντίθετο. Και νομίζω ότι επειδή δεν έχει να αποδείξει τίποτα πια σε κανέναν μετά από τόσα χρόνια, αυτό του δίνει την άνεση να είναι τόσο ξεχωριστός σε αυτό το κομμάτι. Δεν θα βρεις έχω την αίσθηση, εύκολα άνθρωπο να σου πει κάτι αρνητικό για τον Δημήτρη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις