Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αναστασοπούλου – τελευταία εκπομπή: Συγκίνηση λίγο πριν τη μεγάλη μεταγραφή στον ΑΝΤ1
LIFESTYLE

Αναστασοπούλου – τελευταία εκπομπή: Συγκίνηση λίγο πριν τη μεγάλη μεταγραφή στον ΑΝΤ1

Αναστασοπούλου - τελευταία εκπομπή: Τελευταία εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου είναι σήμερα στον ΣΚΑΪ. Συγκινημένη η παρουσιάστρια.

Τελευταία εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου είναι σήμερα στον ΣΚΑΪ, καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου και πιθανότατα… ανεβαίνει στα βόρεια, αφού βάζει πλώρη για τον ΑΝΤ1.

Ο Αρης Πορτοσάλτε, λίγο πριν φύγει από το πλατό, θέλησε να την αποχαιρετήσει on air, κι είδαμε μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους.

Ο διάλογος:

Πορτοσάλτε: Μαρία μου καλό καλοκαίρι

Αναστασοπούλου: Άρη μου, την αγάπη μου, μισό λεπτό να αγκαλιαστούμε

Καλεσμένος: Μα γιατί αγκαλιάζεστε εσείς;

Πορτοσάλτε: Ε, κάποιο λόγο θα έχουμε. Να της ευχηθώ καλό καλοκαίρι. Κάθε καλό Μαρία και οτιδήποτε μπροστά ο δρόμος ανοιχτός.

Αναστασοπούλου: Παιδιά πάμε γρήγορα για διαφημίσεις…

Ο Αρης Πορτοσάλτε, στην αρχή της παρέμβασής του στην εκπομπή είχε απευθυνθεί και πάλι στη Μαρία Αναστασοπούλου, σχολιάζοντας τον κόσμο στο λιμάνι του Πειραιά που φεύγει για τις διακοπές του. “Εσύ προετοιμάζεις τον εαυτό σου; Ο κόσμος φεύγει. Κάθε καλό εύχομαι, και για τις διακοπές σου και μετά τις διακοπές σου. Ο δρόμος ανοιχτός για όλα”, είπε ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις