Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τρανς ναύαρχος ΗΠΑ: “Αυτές είναι αξίες σας;”, ρωτά η Ζαχάροβα
ΚΟΣΜΟΣ

Τρανς ναύαρχος ΗΠΑ: “Αυτές είναι αξίες σας;”, ρωτά η Ζαχάροβα

Στο παρελθόν, ο Levine ήταν άνδρας, ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά

Ρώσοι μπλόγκερ αντέδρασαν για τη φωτογραφία της διεμφυλικής Αμερικανίδας ναυάρχου Ρέιτσελ Λεβίν, η οποία παρευρέθηκε σε ένα πάρτι στη Γαλλική Πρεσβεία προς τιμήν της επετείου από την εισβολή στη Βαστίλη. «Η τρανς των ΗΠΑ ναύαρχος Ρέιτσελ Λεβίν και ο Αναπληρωτής Βοηθός Γραμματέας Πυρηνικής Ενέργειας Σαμ Μπρίντον παραβρέθηκαν στη Γαλλική Πρεσβεία σε δεξίωση για την Ημέρα της Βαστίλης.

«Αν οι Γάλλοι επαναστάτες έβλεπαν σε τι θα μπορούσε να οδηγήσει η χειραφέτηση που ξεκίνησαν, θα πήγαιναν σπίτι τους»

Η επίσημη εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στο κανάλι της στο Telegram, κάνοντας ερωτήσεις: «Απαντήστε ειλικρινά στην ερώτηση: είναι αυτές οι αξίες που είστε έτοιμοι να εμφυσήσετε στα παιδιά σας; Ή θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τους δικούς μας;» «Αυτοί είναι οι καλεσμένοι που επισκέφτηκαν τη Γαλλική Πρεσβεία στις Ηνωμένες Πολιτείες την Ημέρα της Βαστίλης: Τρανς γυναίκες η ναύαρχος Rachel Levin και ο αναπληρωτής βοηθός υπουργός Εξωτερικών για την Πυρηνική Ενέργεια Sam Brinton», έγραψε η δημοσιογράφος Nailya Asker-zade στο κανάλι της στο Telegram . «Αν οι Γάλλοι επαναστάτες έβλεπαν σε τι θα μπορούσε να οδηγήσει η χειραφέτηση που ξεκίνησαν, δεν θα έπαιρναν καμία Βαστίλη και απλώς θα πήγαιναν σπίτι τους», κατέληξε.

«Αυτό γίνεται για να τρελαθεί ο πληθυσμός. Αυτή είναι η καταστροφή της λογικής, της υγιούς συνείδησης. Τα σπρώχνουν όλα μέσα από τη λεγόμενη κουλτούρα, οδηγεί σε πλήρη παραφροσύνη», λέει ο δημοσιογράφος Ντμίτρι Πούτσκοφ.

Η δρ Λεβίν, 64 ετών, είναι ναύαρχος του Αμερικανικού Σώματος Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας των ΗΠΑ. Διορίστηκε από τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και είναι το πρώτο transgender άτομο στο υψηλότερο βαθμολογικά αξίωμα των ΗΠΑ. Η δρ Λεβίν είναι απόφοιτη του Χάρβαρντ και της Ιατρικής Σχολής του Tulane και έχει εργαστεί ως παιδίατρος στο παρελθόν. Υπηρέτησε επίσης ως γενικός γιατρός της Πενσυλβάνια και γραμματέας υγείας της πολιτείας, εργαζόμενη σε θέματα όπως η ανταπόκριση στα οπιοειδή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις