Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 18χρονη Κόρινθος: Η απώλεια που την “στοίχειωσε” πριν έναν χρόνο
ΕΛΛΑΔΑ

18χρονη Κόρινθος: Η απώλεια που την “στοίχειωσε” πριν έναν χρόνο

18χρονη Κόρινθος: Την αποκάλυψη για την ιστορία αυτή έκανε η μητέρα του φίλου της 18χρονης

Μια τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε πίσω από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της η 18χρονη κοπέλα που επέβαινε στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 15χρονος αδερφός της στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως τα ξημερώματα της Δευτέρας. Όπως έγινε γνωστό πριν από 1,5 χρόνο η άτυχη κοπέλα είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τον κολλητό της φίλο το οποίο ήταν τότε ηλικίας 18 ετών.

Την αποκάλυψη έκανε η μητέρα του άτυχου αγοριού με ανάρτησή της στο Facebook στην οποία αποχαιρετούσε την κοπέλα που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα μαζί με έναν 16χρονο φίλο του 15χρονου αδερφού της. «Κοριτσάκι μου όμορφο σίγουρα θα τον βρεις εκεί ψηλά στο παράδεισο στο επανιδείν αγάπες μου όμορφες και εσύ σε τροχαίο όπως και ο Θοδωρής μου. 23/2/21 Ο Θοδωρής μου και σήμερα εσύ 18/7/22 πας στον κολλητό σου καλό ταξίδι στους Αγγέλους» έγραψε η μητέρα του φίλου της 18χρονης.

“Έχασαν την έξοδο και έκαναν όπισθεν”

Για τη μοιραία απόφαση που πήρε ο 15χρονος ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο που έκανε όπισθεν στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους η 18χρονη αδελφή του και ένας 16χρονος φίλος του μίλησε η θεία του παιδιού. Σύμφωνα με την ίδια ο 15χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε πάρει κρυφά από τους γονείς του τα κλειδιά του αυτοκινήτου, έκανε όπισθεν γιατί έχασε την έξοδο που έπρεπε να πάρει. «Ήταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν αλλά έγινε το τροχαίο», περιέγραψε τις κινήσεις του 15χρονου ανηψιού της η θεία του.

Ο 15χρονος, όμως, δεν είδε ότι πίσω του ακολουθούσε άλλο όχημα, ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα τα δύο ΙΧ να συγκρουστούν με σφοδρότητα. Ο απολογισμός μια 18χρονη – η αδελφή του 15χρονου οδηγού – και ένας 16χρονος να χάσουν τη ζωή τους και άλλα τρία άτομα να τραυματιστούν. Πιο σοβαρά ο 15χρονος οδηγός του μοιραίου ΙΧ ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλά κατάγματα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 15χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, σε απλό θάλαμο, χωρίς να είναι διασωληνωμένος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις