Πορεία φοιτητών – Αθήνα: Διαμαρτυρία για το νέο νομοσχέδιο των ΑΕΙ

ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία φοιτητών – Αθήνα: Διαμαρτυρία για το νέο νομοσχέδιο των ΑΕΙ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Πορεία φοιτητών - Αθήνα: Οι συγκεντρωμένοι θα κατευθυνθούν προς τη Βουλή, υπό τη συνοδεία μεγάλης δύναμης της Αστυνομίας.

14.07.2022 | 19:57

Κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Πέμπτης, λόγω συγκεντρώσεων στα Προπύλαια και στο Σύνταγμα. Συγκεκριμένα, κλειστή είναι αυτή την ώρα η Πανεπιστημίου, στα Προπύλαια, λόγω συγκέντρωσης φοιτητών και μελών του συλλόγου διοικητικού προσωπικού του Παντείου, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το νέο νομοσχέδιο που έφερε στη Βουλή το υπουργείο Παιδείας, σχετικά με τη λειτουργία των ΑΕΙ. Οι συγκεντρωμένοι θα κατευθυνθούν προς τη Βουλή, υπό τη συνοδεία μεγάλης δύναμης της Αστυνομίας.

Την ίδια ώρα, πραγματοποιούνται δυο συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος, μια από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κατά της απόφασης για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και άλλη μια από άτομα που ζητούν την αποφυλάκιση του Γιάννη Μιχαηλίδη.

Διαμαρτυρία φοιτητών και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν φοιτητές, μέλη της Πανσπουδαστικής, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, ενάντια στο νομοσχέδιο για την Παιδεία που συζητείται σήμερα στην Βουλή. «Ο νέος νόμος πλαίσιο απορρίπτεται. Δωρεάν πτυχία με αξία» αναγράφει πανό που έχουν αναρτήσει οι φοιτητές. Θα ακολουθήσει πορεία που θα κινηθεί στις οδούς Τσιμισκή, Εγνατία και θα καταλήξει στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Ετικέτες
Exit mobile version