Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σκιαδαρέσης Κρέοντας: Η απάντηση στα επικριτικά μηνύματα για το μπλουζάκι
LIFESTYLE

Σκιαδαρέσης Κρέοντας: Η απάντηση στα επικριτικά μηνύματα για το μπλουζάκι

Σκιαδαρέσης Κρέοντας: «Έχω το δικαίωμα να αυτοσαρκάζομαι όσο και όποτε θέλω»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης τις τελευταίες ημέρες κατάφερε, να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και να προκαλέσει ποικίλα σχόλια. Αφορμή για όλα αυτά στάθηκε μία φωτογραφία, που ανάρτησε ο ηθοποιός στα social media. Πιο συγκεκριμένα, ποζάροντας με ένα t-shirt άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και  πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων στο θεατρόφιλο και όχι μόνο κοινό. Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Αντιγόνη» στο Φεστιβάλ Αθηνών σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ραπτοτάσιου, φάνηκε σαν να μην συμπάθησε και πολύ, τον ρόλο που υποδύθηκε, αφού έφτιαξε ένα μπλουζάκι με τη φράση «Κρέοντα γαμ…» και το ανέβασε στο Instagram μετά το τέλος των παραστάσεων.

Άστοχο;

Οι λάτρεις της τραγωδίας του Σοφοκλή έδειξαν ανοιχτά την ενόχλησή τους και βρήκαν άστοχη την κίνηση του ηθοποιού και τον ίδιο απαράδεκτα ασεβή σε ένα πρόσωπο της τραγωδίας.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε απάντηση του, απέναντι στην «τραγωδία» που προκλήθηκε με την ανάρτησή, τόνισε πως επιθυμία του ήταν να αυτοσαρκαστεί και ανέφερε μεταξύ άλλων, πως δεν δέχεται υποδείξεις από κανέναν στον τρόπο που θα κάνει την δουλειά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις