Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χάρις Αλεξίου Instagram: Αγκαλιά με τον τετράποδο φίλο της, απολαμβάνει το καλοκαίρι
LIFESTYLE

Χάρις Αλεξίου Instagram: Αγκαλιά με τον τετράποδο φίλο της, απολαμβάνει το καλοκαίρι

Χάρις Αλεξίου Instagram: Τι κι αν πήρε την μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί από τα μουσικά δρώμενα, παραμένει ενεργή

Η Χάρις Αλεξίου είναι μια γυναίκα που έχει κατακτήσει τη μουσική σκηνή χαρίζοντας στο κοινό τραγούδια «ύμνους». Τι κι αν πήρε την μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί από τα μουσικά δρώμενα, παραμένει ενεργή και μάλιστα θα την δούμε να ενσαρκώνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «Ο Δάσκαλος» η οποία αναμένεται να προβληθεί με τη νέα σεζόν.

Όπως είχε πει μάλιστα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, «η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα έλεγε το ναι. Την πήρα τηλέφωνο και της ζήτησα αν μπορεί να διαβάσει τρία επεισόδια, γιατί έχω σκεφτεί κάτι. Είδε τον ρόλο, της άρεσε και μου είπε ναι. Ήταν τόσο απλό. Όλο ξεκίνησε από μία μέρα που έγραφα το πρώτο επεισόδιο και άκουσα ένα τραγούδι της. Έτσι άρχισα να φτιάχνω εικόνες και μία ηρωίδα μέσα από αυτό το τραγούδι. Μετά σκέφτηκα τι ενδιαφέρον που θα έχει αν αυτή την ηρωίδα την ενσαρκώσει η Χαρούλα Αλεξίου», γνωστοποίησε ο επιτυχημένος σεναριογράφος.

Η Χάρις Αλεξίου παραμένει ενεργή στα social media κρατώντας έτσι μια επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της. Δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή και αυτή τη φορά έκανε μια ανάρτηση, άκρως καλοκαιρινή. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παραλία, στην οποία ανέμελη και πάντα στιλάτη ποζάρει στον φωτογραφικό φακό παρέα με τον τετράποδο φίλο της. Στη φωτογραφία φοράει τα γυαλιά ηλίου της και το λευκό καπέλο της ενώ βρίσκεται στην όμορφη Μυτιλήνη όπως αναγράφεται και στη λεζάντα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις