Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δημήτρης Λιγνάδης γλέντι: Στο κελί με μπουζούκι και τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη
ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Λιγνάδης γλέντι: Στο κελί με μπουζούκι και τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη

Δημήτρης Λιγνάδης γλέντι: Ο Δημήτρης Λιγνάδης γλεντούσε με τους συγκρατούμενούς του στο κελί στον Κορυδαλλό με μπουζούκι και τραγούδια του Τσιτσάνη.

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από το κελί του Δημήτρη Λιγνάδη στην πτέρυγα VIP στις φυλακές Κορυδαλλού δείχνει το γνωστό σκηνοθέτη να διασκεδάζει με συγκρατούμενούς του με μπουζούκι και τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Λιγνάδης εμφανίζεται σε βίντεο από κινητό να χαλαρώνει ακούγοντας πενιές στο μπουζούκι από τραγούδια του Τσιτσάνη. Στο βίντεο οι κρατούμενοι στον Κορυδαλλό φαίνονται να διασκεδάζουν σαν σε μπουζούκια και τραβούν με κινητό το γλέντι τους με μπουζούκι και Βασίλη Τσιτσάνη, ενώ τα τηλέφωνα απαγορεύονται στις φυλακές και παραμένει γρίφος πώς βρέθηκε στο κελί.

Εξάλλου, στο παρελθόν ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε τιμωρηθεί από το Πειθαρχικό των φυλακών Κορυδαλλού επειδή είχε κινητό στο κελί. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ίδιο κελί στην πτέρυγα VIP του Κορυδαλλού κρατούνταν μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, αλλά και ο δολοφόνος της συζύγου του, Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Στις φυλακές Μαλανδρίνου ο Αναγνωστόπουλος

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει μεταφερθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου κρατείται με ποινή ισοβίων, ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης που κατηγορείται για βιασμούς έχει αφεθεί ελεύθερος και βρίσκεται στο σπίτι, λόγω της παρέλευσης του 12μηνου κράτησης, χωρίς η υπόθεσή του να έχει τελεσιδικήσει.

Έτσι, ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ο μόνος διάσημος που κρατείται στο κελί, αλλά δεν φαίνεται να έχει χάσει το κέφι του. Να τονίσουμε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, δηλώνοντας στο δικαστήριο ότι είναι θύμα σκευωρίας που εξυφάνθηκε στον επαγγελματικό του χώρο και έλαβε και πολιτικές διαστάσεις , αφού ήταν επιλογή της κυβέρνησης να αναλάβει, τον Σεπτέμβριο του 2019, την διεύθυνση του κορυφαίου θεσμού για την προβολή της θεατρικής Τέχνης.Από την πλευρά του ο εισαγγελέας έδρας ζήτησε την ενοχή του για τους βιασμούς τριών ανηλίκων. Ο εισαγγελέας ζήτησε αθώωση για την τέταρτη πράξη βιασμού σε βάρος ενήλικα άνδρα που αποδίδεται στον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς ο μάρτυρας δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και σύμφωνα με τον εισαγγελέα γεννώνται αμφιβολίες για την αξιοπιστία του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις