Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπάμπης Παπαδημητρίου γκαζάκια: Η αστυνομία πρέπει να προλαμβάνει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπάμπης Παπαδημητρίου γκαζάκια: Η αστυνομία πρέπει να προλαμβάνει

Μπάμπης Παπαδημητρίου γκαζάκια: «Φτάνει πια τόσα χρόνια να χτυπάνε δημοσιογράφους, να χτυπάνε τα σπίτια τους, να χτυπάνε τους ανθρώπους που ζουν μαζί τους"

Για τρομοκρατική ενέργεια η οποία στρέφεται εναντίον όπου λέει ελεύθερα την άποψή του έκανε λόγο ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μετά την έκρηξη από γκαζάκια στο σπίτι του στο Παγκράτι. Ο Μπαμπης Παπαδημητρίου ανέφερε πως στοχοποιεί «όχι εμένα ως δημοσιογράφο μόνο, αλλά να τρομοκρατήσει και τους ανθρώπους που ζούμε μαζί και να τρομοκρατήσει εκείνους που λένε, ακόμη σήμερα στην Ελλάδα ελεύθερα την άποψή τους». «Φτάνει πια τόσα χρόνια να χτυπάνε δημοσιογράφους, να χτυπάνε τα σπίτια τους, να χτυπάνε τους ανθρώπους που ζουν μαζί τους. Είναι κάτι το οποίο νομίζω πως πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη της η Πολιτεία, τα κόμματα και θα ήταν καλό να σταματήσουν οι επιθέσεις που γίνονται εναντίον της ελεύθερης άσκησης της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα. Απ’ όπου και αν προέρχονται» υπογράμμισε.

«Αυτό που έγινεστο Ευρωκοινοβούλιο να γίνονται αναφορές από ανθρώπους που δεν ξέρουν τίποτα για το πώς ζούμε εμείς εδώ στην Ελλάδα και πώς κάνουμε τη δουλειά μας οι δημοσιογράφοι και από ωραία γραφεία στο Παρίσι να μας συντάσσουν Εκθέσεις… Διαμαρτύρομαι. Αυτούς θεωρώ ότι καθοδηγούν τους άλλους οι οποίοι βάζουν τις βόμβες και κάνουν όσα κάνουν για να μας τρομοκρατήσουν».

ΣΥΡΙΖΑ: “Καταδικαστέα η επίθεση στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου”

«Η επίθεση στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί ενέργεια απαράδεκτη και αυτονόητα καταδικαστέα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωση του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις