Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΕ ΑΕΛ: Επίσημα νέος ιδιοκτήτης ο Αχιλλέας Νταβέλης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Επίσημα νέος ιδιοκτήτης ο Αχιλλέας Νταβέλης

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Όλοι μαζί θα παλέψουμε για να επαναφέρουμε την ομάδα μας στη θέση που της αρμόζει»

Άλλαξε… χέρια η ΠΑΕ ΑΕΛ, με τον Αλέξη Κούγια να υπογράφει για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας και τον Αχιλλέα Νταβέλη να γίνεται ο νέος ισχυρός άνδρας των «βυσσινί».

Μάλιστα, ο Αχιλλέας Νταβέλης προχώρησε και στην πρώτη του δήλωση ως ο νέος ισχυρός άνδρας του συλλόγου, η οποία δημοσιεύτηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (07/07). «Από σήμερα τελειώνουμε με την εσωστρέφεια και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Η δήλωση του νέου ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Αγαπητοί μου Συμπολίτες, Λαμβάνω την τιμή να σας ανακοινώσω και επίσημα πλέον, ότι η συμφωνία πώλησης των μετoχών και των λοιπών περιουσιακών στοιχείων της ΠΑΕ Λάρισας, μεταξύ του κυρίου Κούγια Αλέξη και εμού, έχει ολοκληρωθεί, με όλες τις απαιτούμενες μεταξύ των δύο πλευρών συμβολαιογραφικές πράξεις, καθώς και τα εχέγγυα που αρχικώς συμφωνήθηκαν. Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον αντισυμβαλλόμενό μου και τέως Πρόεδρο της ΠΑΕ κ.Αλέξη Κούγια, για την άριστη συνεργασία που αναπτύξαμε τις τελευταίες σχεδόν τρεις εβδομάδες, γεγονός που ανέδειξε μία αμοιβαία επωφελή συμφωνία για το καλό της ποδοσφαιρικής Λάρισας και των εκατοντάδων χιλιάδων φιλάθλων της.

Υπήρξε απόλυτα συνεπής σε όλα όσα τελικώς συμφωνήθηκαν.

  • Από σήμερα 7/7/2022 η θρυλική ΑΕΛ, η “Βασίλισσα του κάμπου”, επιστρέφει στα φυσικά της τέκνα.
  • Από σήμερα τελειώνουμε με την εσωστρέφεια και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.
«Όλοι μαζί θα παλέψουμε για να επαναφέρουμε την ομάδα μας στη θέση που της αρμόζει»

Επειδή δεν περισσεύει κανείς, όλοι μαζί θα παλέψουμε για να επαναφέρουμε την ομάδα μας στη θέση που της αρμόζει, δηλαδή στις νίκες και στους τίτλους, με ρεαλιστικούς πάντα στόχους. Η αποκατάσταση της ηρεμίας, η κατάρτιση ενός τεχνικού επιτελείου που θα έχει κορυφαία σε δεξιότητες και ήθος χαρακτηριστικά και η ανάδειξη όλου του ποδοσφαιρικού φυτωρίου των νέων της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας και της Θεσσαλίας, αποτελούν τους πρώτους βασικούς στόχους της νέας διοίκησης. Καλούμε όλο το πολυπληθές φίλαθλο κοινό του νόμου Λάρισας, να στηρίξει μαζικά τη Νέα Διοίκηση αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας και κατακλύζοντας το γήπεδο Αλκαζάρ από τη πρώτη κιόλας μέρα.

Η διάθεση των εισιτηρίων μαζί με τη λεπτομερή παρουσίαση όλου του νέου τεχνικού μοντέλου διοίκησης, θα ανακοινωθούν σε προσεχή συνέντευξη τύπου, λίαν συντόμως. Λαμβάνοντας υπόψη τη κρισιμότητα της όλης κατάστασης με τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια, ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας και την ελάχιστη πίστωση χρόνου για την ορθή ανάπτυξη του επιχειρησιακού μας σχεδίου. Είμαστε αποφασισμένοι, είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι και θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πράξη για άλλη μια φορά το ιστορικό μας χρέος. Με απεριόριστη εκτίμηση, Αχιλλέας Νταβέλης»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις