Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

11

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Τα ζώδια που θα ερωτευτούν το καλοκαίρι του 2022: Είσαι στους τυχερούς;
PLUS

Τα ζώδια που θα ερωτευτούν το καλοκαίρι του 2022: Είσαι στους τυχερούς;

Τα ζώδια που θα ερωτευτούν το καλοκαίρι του 2022: Οπως όλα δείχνουν 4 ζώδια θα είναι τυχερά

To καλοκαίρι φαίνεται πως θα φέρει σε ορισμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου ευχάριστες εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα και ο έρωτας θα τους χτυπήσει την πόρτα. Μάλιστα, η Αφροδίτη στους Διδύμους στις 23 Ιουνίου κάνει το καλοκαίρι ακόμα πιο όμορφο με μπόλικες δόσεις φλερτ και διάθεση για νέες γνωριμίες.

man kissing a woman on her forehead at shore during daytime
Τα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν αυτό το καλοκαίρι είναι τα παρακάτω:
Κριός

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 23/6 θα βοηθήσει στους έρωτες, τα φλερτ, τις εξόδους, τις εκδρομές και το βασικότερο απ’ όλα θα φτιάξει τη διάθεσή σου προς το καλύτερο. Ενα νέο πρόσωπο θα έρθει στη ζωή σου και θα νιώσεις και πάλι ερωτευμένος/η.

Λέων

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 23/6 θα προσελκύσει νέα άτομα στο ερωτικό σου πεδίο. Αν είσαι μόνος/η ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα μέσα στο καλοκαίρι και όλα θα τα δεις με άλλο μάτι. Και τι καλύτερο από το να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου με νέο αμόρε.

man in white shirt and black pants sitting on brown wooden dock during daytime
Ζυγός

Θα σου ανοίξει η όρεξη για επικοινωνία, φλερτ αλλά και για ταξίδια. Θα σου δοθούν έτσι πολλές ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων και θα είσαι από τους τυχερούς του έρωτα. Ηρθε η στιγμή λοιπόν για πάθος, καρδούλες και πολλά χαμόγελα.

Τοξότης

Η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους μετά τις 23 Ιουνίου και αυτό σημαίνει για σένα Τοξότη πολλές ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή. Μέχρι τις 17 Ιουλίου τα φλερτ, οι γνωριμίες και ο έρωτας θα είναι οι πρωταγωνιστές της ζωής σου. Αυτό το καλοκαίρι θα ζήσεις όμορφες στιγμές!

man in white dress shirt kissing woman in brown shirt
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις