Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διώρυγα της Κορίνθου κατολίσθηση: Η ΑΕΔΙΚ διαψεύδει ότι έκλεισε ξανά
ΕΛΛΑΔΑ

Διώρυγα της Κορίνθου κατολίσθηση: Η ΑΕΔΙΚ διαψεύδει ότι έκλεισε ξανά

Διώρυγα της Κορίνθου κατολίσθηση: Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα

Σε διάψευση πως υπήρξε διακοπή της λειτουργίας στη Διώρυγα της Κορίνθου προχώρησε η ΑΕΔΙΚ. Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα το απόγευμα της Δευτέρας (4/7) πως πραγματοποιούνται και πάλι εργασίες στη Διώρυγα της Κορίνθου και πως διεκόπη η διέλευση των πλοίων, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση επαναλειτουργίας της. Ωστόσο, «η ΑΕΔΙΚ διαψεύδει δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, που κάνουν λόγο για διακοπή της λειτουργίας της Διώρυγας».

«Η Διώρυγα Κορίνθου άνοιξε με ασφάλεια από σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, και ήδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες διελεύσεις», αναφέρεται σχετικά και προστίθεται: «Επίσης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι βυθισμάτων για την απρόσκοπτη διέλευση, χωρίς περιορισμούς στα βυθίσματα.

«Η ΑΕΔΙΚ με σεβασμό προς τους πελάτες και χρήστες των υπηρεσιών της ενημερώνει ότι σήμερα η Διώρυγα Κορίνθου θα λειτουργεί πλήρως από τις απογευματινές ώρες εξυπηρετώντας τη ναυσιπλοΐα, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες για όλη την προγραμματισμένη περίοδο επαναλειτουργίας της», σημειώνεται καταληκτικά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις