Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δελτίο τύπου Πισπιρίγκου: Ο Γρηγόρης Λέων απαντά στην οικογένεια της 33χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Δελτίο τύπου Πισπιρίγκου: Ο Γρηγόρης Λέων απαντά στην οικογένεια της 33χρονης

Δελτίο τύπου Πισπιρίγκου: Ο ιατροδικαστής απάντησε στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η οικογένεια και στο οποίο αναφερόταν

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, απαντά στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του η Ρούλα Πισπιρίγκου, με δελτίο τύπου που εξέδωσε η οικογένειά της. Συγκεκριμένα, στην προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του η οικογένεια Πισπιρίγκου, ο ιατροδικαστής απαντά με ένα σύντομο, αλλά απόλυτα περιεκτικό μήνυμα, στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Λέων γράφει:

«Διάβασα το δελτίο τύπου της οικογένειας Πισπιρίγκου και φυσικά κατανοώ την προσπάθεια να καταλογιστούν ευθύνες σε οποιονδήποτε άλλο εκτός από εκείνη. Το πώς επιλέγει κανείς να υπερασπιστεί τον εαυτό του είναι προσωπική του επιλογή. Δική μου επιλογή από την αρχή ήταν να υπερασπιστώ την επιστήμη μου και την αλήθεια και αυτό συνεχίζω να κάνω. Όλα τα επιστημονικά δεδομένα άλλωστε δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη δική τους πλευρά και πάνω σε αυτά τα στοιχεία θεμελιώθηκαν οι απόψεις μου όπως και όλων των άλλων ιατροδικαστών που τοποθετήθηκαν δημόσια. Κατά τα άλλα οι χαρακτηρισμοί και οι διαψεύσεις δεν ενδιαφέρουν κανέναν, ούτε το δικαστήριο, ούτε την κοινή γνώμη, επομένως δεν θα ασχοληθώ».

Μάλιστα, ολοκληρώνει την ανάρτησή του με το hashtag «πάτρα». Υπενθυμίζεται ότι πριν από αυτή την εξέλιξη, προ ημερών υπήρχε κόντρα μεταξύ του κ. Λέων και του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλου, σχετικά με το πόρισμα της αιτίας θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις