Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αδαμαντίδης – Κίρκη: Δεν είναι η πρώτη φορά που τη χτυπάει, λέει ο Λύτρας
ΕΛΛΑΔΑ

Αδαμαντίδης – Κίρκη: Δεν είναι η πρώτη φορά που τη χτυπάει, λέει ο Λύτρας

Αδαμαντίδης - Κίρκη: Η γυναίκα κατήγγειλε πως ο Θέμης Αδαμαντίδης την τράβηξε από τα μαλλιά, την έβρισε χυδαία και στη συνέχεια τη χτύπησε

Στο κρατητήριο πέρασε το βράδυ του ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης μετά από τη καταγγελία της συντρόφου του για βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της. Η γυναίκα κατήγγειλε πως ο Θέμης Αδαμαντίδης την τράβηξε από τα μαλλιά, την έβρισε χυδαία και στη συνέχεια τη χτύπησε. Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, μίλησε για την εν λόγω καταγγελία. «Ήρθα με την καταγγέλλουσα χθες πρώτη φορά σε επαφή και ξέρω ότι υπάρχει ένα βίντεο που έχει καταγράψει τί έχει συμβεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις λέμε συνέχεια ότι μία γυναίκα, δήθεν την βίασαν, δήθεν την χτύπησαν δήθεν το ένα ή το άλλο, αυτά είναι ντροπή και κάποια στιγμή περνάμε τα όρια. Υπήρχαν και άλλα περιστατικά βίας στο παρελθόν, δεν είναι το πρώτο και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και γι’ αυτά. Έχω φωτογραφία της κυρίας ότι είναι πάρα πολύ χτυπημένη. Προς το παρόν δεν έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή», ανέφερε αρχικά ο κ. Λύτρας.

«Ποιο είναι το θέμα; Ότι πρέπει να μπούμε σε μία λογική ότι μία γυναίκα χτυπήθηκε μόνη της και πήγε και το κατήγγειλε; Για ποιόν λόγο να το κάνει; Έχει μάρτυρες και το βίντεο που αποδεικνύει τί συνέβη. Η μήνυση είναι ψευδέστατη, δεν υπάρχει έγκλημα, δεν του πήρε ποτέ χρήματα η κυρία του Θέμη Αδαμαντιδη. Η κυρία είναι σπίτι της δεν κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο, δεν την έχει αναζητήσει κάποιος», πρόσθεσε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής έχει μάρτυρα έναν αστυνομικό, ο οποίος αρνείται ότι υπάρχει τέτοιο περιστατικό.

Ο αστυνομικός έγραψε στο Facebook:

“Λοιπόν επειδή διαβάζω μαλ…., θα σας τα πω απο εδώ για να έχετε ίδια άποψη. Παρόντες ήταν και δύο παιδιά από το χωριό μου στο χώρο του μαγαζιού μου. Πιασανε, λέει, τον Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό χθες το βράδυ στις 1:15. Από τις 12:00 μέχρι τις 03:00 το πρωί ο Θέμης ήταν μαζί μου στο μαγαζί. Τελεία και παύλα. Υπάρχει οπτικό υλικό. Αυτά προς το παρόν”

Θέμης Αδαμαντίδης: Τι λέει ο Κούγιας

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» σχετικά με το περιστατικό. «Η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη μαζί με τον δικηγόρο της έχουν διαπράξει αδίκημα με τη διαρροή της κατάθεσης της» σημείωσε ο δικηγόρος. Ο κ. Κούγιας είπε πως το βίντεο που έχει στη διάθεσή του από τις ώρες που ο Θέμης Αδαμαντίδης βρισκόταν στον χώρο μετα τυχερά παιχνίδια είναι καταλυτικό για αυτό και προχώρησαν σε μήνυση εναντίον της συντρόφου του τραγουδιστή, για ψευδή μήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

«Δυστυχώς όχι μόνο ο Θέμης Αδαμαντίδης αλλά και πολλοί αστέρες του θεάματος βρίσκονται θύματα κάποιων κυρίων και κύριων, οι οποίοι “πουλώντας” τους συναισθήματα το μόνο που αποβλέπουν είναι να κερδίσουν χρήματα» επισήμανε. Στη συνέχεια, ο κ. Κούγιας ανέφερε πως η σύντροφος του τραγουδιστή πήγε με κλειδιά που είχε στο σπίτι του τραγουδιστή και του αφαίρεσε 7.000 ευρώ, ενώ είχε λήξει η σχέση τους.

«Έχει ασκηθεί εναντίον της δίωξη για κλοπή»

Η σύντροφος του τραγουδιστή μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη σχέση της με τον τραγουδιστή. Όπως αναφέρει βρισκόταν μαζί του καθημερινά και ο ίδιος της φερόταν άσχημα. «Είναι άσχημο να έχουν συμβεί όλα αυτά από έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ» λέει η ίδια. Κάνει λόγο για υπερβολική ζήλεια από μεριάς του τραγουδιστή. Στη συνέχεια περιγράφει το περιστατικό λίγο πριν τον ξυλοδαρμό της. «Ήμασταν έξω από τον χώρο με τα τυχερά παιχνίδια εκείνος μπαίνει και εγώ κάθομαι στο αυτοκίνητό του. Ήμουν δύο ώρες απ’ έξω και τον περίμενα γιατί ήμασταν ήδη τσακωμένοι. Όταν εκείνος μπήκε στο μαγαζί, εγώ βγήκα από το αμάξι για να μιλήσω γιατί μου είχε μαγνητοφωνάκια παντού, με παρακολουθούσε».

Αναφέρει πως την είδε να μιλάει και βγήκε εξαγριωμένος έξω, άρχισε να τη βρίζει και να την χτυπά. «Μου έδωσε μια κλωτσιά και με έπιασε από το μαλλί γιατί πίστευε ότι φλέρταρα με τον ταξιτζή που ήταν απ’ έξω από το μαγαζί» συμπληρώνει. Στη συνέχεια, μπήκαν μαζί στο αυτοκίνητο, όπου ο τραγουδιστής συνέχισε να τη βρίζει και έπειτα όταν επέστρεψαν σπίτι του, εκείνη μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις