Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασίλης Γκουρούσης – Τέτα Καμπουρέλη: Το σχόλιο του επιχειρηματία μετά την αίτηση διαζυγίου
LIFESTYLE

Βασίλης Γκουρούσης – Τέτα Καμπουρέλη: Το σχόλιο του επιχειρηματία μετά την αίτηση διαζυγίου

Βασίλης Γκουρούσης - Τέτα Καμπουρέλη: Το σχόλιο γεμάτο υπονοούμενα για την πρώην πλέον σύζυγό του

Για την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Τέτα Καμπουρέλη, αλλά και τη ζωή του, μετά την αποφυλάκισή του, μίλησε ο Βασίλης Γκουρούσης. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Βασίλης Γκουρούσης αναφέρθηκε αρχικά, στην είδηση του χωρισμού τους: «Δεν έχω να πω κάτι για όλα αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει αντίδραση. Είμαστε δύο άνθρωποι που χωρίζουν, δεν είναι κακό αυτό. Είμαστε μια χαρά και με τα παιδιά μου. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο για το διαζύγιο. Μπορείτε να πάρετε τα λεγόμενα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και του Νίκου Γεωργιάδη. Είναι ευνόητο τι έχει γίνει».

Υπενθυμίζεται πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην ίδια εκπομπή την Πέμπτη και ανέφερε πως η Τέτα Καμπουρέλη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. «Εφόσον έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου, νομίζω ότι μπορούμε να πούμε πως η Τέτα Καμπουρέλη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Υπάρχει ένας άνθρωπος που την κάνει να χαμογελάει ξανά, μετά από πολύ καιρό». Όσο για τα δημοσιεύματα αυτά, ο Βασίλης Γκουρούσης σχολίασε: «Η Τέτα αυτό κάνει μια ζωή. Προχωράει τη ζωή της. Για την δική μου προσωπική ζωή, δεν υπάρχουν αντίστοιχα δημοσιεύματα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις