Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σολωμού – Mente Fuerte: Ο διάλογος στο podcast και η αντίδραση του Μάριου Αθανασίου
LIFESTYLE

Σολωμού – Mente Fuerte: Ο διάλογος στο podcast και η αντίδραση του Μάριου Αθανασίου

Σολωμού - Mente Fuerte: Ο Mente Fuerte απαντά στα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Μαρία Σολωμού

Ο Mente Fuerte ήταν καλεσμένος στο podcast της Μαρίας Σολωμού με τίτλο “Για ελάτε στη Μαρία”. Οι δύο τους συζήτησαν για όλα, όπως για το πρωτοφανές περιστατικό στα MAD VMA 2022 μεταξύ των Snik – Light, για τον σεξισμό αλλά και για την πολιτική ορθότητα του σήμερα. Εκεί, ο Mente Fuerte θέλησε να απαντήσει δημόσια στα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Μαρία Σολωμού. “Κατηγορήθηκα για σεξισμό, δεν βρίσκω τίποτα σεξιστικό στο τραγούδι “Caliente”. Τι politically correct; Φτου! Ούτε να το πω δεν μπορώ. Πώς γίναμε όλοι τόσο politically correct όταν στην τηλεόραση μόνο στα λόγια το πρεσβεύουν.

Έκανα ένα story προχθές και είπα για τον Δημήτρη Παπανώτα, αυτόν τον “man” εκεί, τον κύριο, ο Θεός να τον κάνει κύριο. Με λίγα λόγια σε είπε γριά, ότι δεν είσαι κορίτσι. Μπορώ να απαντήσω εγώ επίσημα; Καταρχήν είσαι κορίτσαρος! Αν είχαμε σχέση ή όχι είναι δικό μας πρόβλημα. Δεύτερον θα ήταν τιμή μου να σε κυκλοφορήσω παντού κοριτσάρα μου! Σίγουρα δεν θα με ένοιαζε τι θα πει ο κύριος Παπανώτας. Να του πει κάποιος ότι είναι λάθος να μιλάς για μια γυναίκα έτσι. Εγώ είμαι λάθος πρότυπο όταν τραγουδάω, “Αυτή η κ@λάρα είναι σαν καρδιά” αλλά εκθειάζω μια γυναίκα. Αυτός στην ουσία κρίνει την ηλικία σου και εάν τα έχεις με ένα πιτσιρικά. Αυτό όμως, δεν είναι λάθος!” είπε ο Mente Fuerte.

Μάριος Αθανασίου: H αντίδραση σε ερώτηση για τη σχέση της Σολωμού – Mente Fuerte

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» έκανε ο Μάριος Αθανάσιου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο τα παιδιά του να ασχοληθούν με την υποκριτική, αλλά και στην περίπτωση να τον δούμε κάποια στιγμή σε ρόλο παρουσιαστή. Κάποια στιγμή, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Μάριο Αθανασίου και τη γνώμη του για τη φημολογούμενη σχέση της Μαρίας Σολωμού (έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο) με τον Mente Fuerte.

Ωστόσο, ο Μάριος Αθανασίου έδειξε να ξαφνιάζεται αφού όπως είπε δεν γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα και θέλησε να μάθει τι είναι ο Mente Fuerte.

«Συγγνώμη, δεν κατάλαβα τι μου λες! Δεν γνωρίζω κάτι γι’ αυτό. Να είναι καλά. Δεν έχω διαβάσει κάτι. Τι είναι αυτός ο άνθρωπος; Είναι καλό παιδί;», είπε ο Μάριος Αθανασίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις