Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κουκάκι συζυγοκτόνος – απολογία: Προφυλακιστέος ο 55χρονος, τι υποστήριξε
ΕΛΛΑΔΑ

Κουκάκι συζυγοκτόνος – απολογία: Προφυλακιστέος ο 55χρονος, τι υποστήριξε

Κουκάκι συζυγοκτόνος - απολογία: Τι υποστήριξε ο 55χρονος στην ανακρίτρια

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά από το πέρας της απολογίας του ο 55χρονος ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στο Κουκάκι τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως και ενώπιον των αστυνομικών αρχών στην απολογία του, ισχυρίστηκε ότι ένιωθε παθολογική ζήλια για την εν διαστάσει σύζυγο του καθώς εκείνη ήθελε να βάλει τέλος στο γάμο τους και να πάει διακοπές με έναν φίλο της.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και ισχυρίστηκε πως όταν συνειδητοποίησε τι έκανε επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του δύο φορές. Μάλιστα σύμφωνα με τους δικηγόρους του κατέρρευσε ξεσπώντας σε κλάματα στο γραφείο της ανακρίτριας με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η διαδικασία. Σε βάρος του κατηγορουμένου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της εν διαστάσει συζύγου του, καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία φέρεται να την είχε απειλήσει και στο παρελθόν.

Τι είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς

Στην αρχή στους αστυνομικούς, ο καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος, φέρεται να εμφανίστηκε αμετανόητος ενώ είπε ότι πίστευε πως η γυναίκα του, με την οποία βρισκόταν σε διάσταση τον τελευταίο καιρό, τον απατούσε. «Δεν έχω μετανιώσει για την πράξη μου. Πιστεύω ότι με απατούσε. Λυπάμαι μόνο για τα παιδιά και τη μητέρα μου. Την ζήλευα. Πίστευα ότι με απατούσε. Είχα φύγει και επέστρεψα πριν από ένα μήνα στο σπίτι. Το βράδυ της Πέμπτης γύρισα από τη δουλειά στις 23:30. Είδα ότι είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει διακοπές. Τη ρώτησα πού πάει και δεν μου έλεγε. θύμωσα και τη χτύπησα. Με χτύπησε και εκείνη. Πήρα το μαχαίρι από το τραπέζι και την χτύπησα», φέρεται να είπε μετά τη σύλληψή του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει πει ότι πριν από το έγκλημα είχε καταναλώσει αλκοόλ. Αφού χτύπησε με ένα κουζινομάχαιρο την άτυχη 46χρονη τηλεφώνησε στο γιο του και στη συνέχεια έφυγε με το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση το Σούνιο. Στο ύψος της Παλαιάς Φώκαιας το όχημα βγήκε από το δρόμο, ο 53χρονος τραυματίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις