Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ασημακοπούλου – Τσιρίλο διαζύγιο: Το βίντεο που μαρτυρούσε τον χωρισμό
LIFESTYLE

Ασημακοπούλου – Τσιρίλο διαζύγιο: Το βίντεο που μαρτυρούσε τον χωρισμό

Ασημακοπούλου - Τσιρίλο διαζύγιο: Η ηθοποιός έκανε γνωστή την είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην σχέση της Έλενας Ασημακοπούλου με τον Μπρούνο Τσιρίλο μετά από 12 χρόνια γάμου. Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από ένα q&a που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκλονίζει ο Τσιρίλο: Είχα κατάθλιψη και κρίσεις πανικού -“Φοβόμουν τα πάντα, έκανα παράλογες σκέψεις”

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι ζούσε χωριστά, με πολλούς να πιστεύουν πως το ζευγάρι έχει χωρίσει, αφού ο Μπρούνο Τσιρίλο εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην Ιταλία ενώ η Έλενα Ασημακοπούλου με την κόρη τους μένουν στην Ελλάδα. Το απόγευμα της Κυριακής 26/6 η Έλενα Ασημακοπούλου πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά, μετά από αμέτρητες ερωτήσεις που δεχόταν για την προσωπική της ζωή στο Instagram, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό.

ε3
Οι φήμες για σύννεφα στη σχέση τους κυκλοφορούν εδώ και αρκετούς μήνες

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», έγραψε μεταξύ άλλων η Έλενα Ασημακοπούλου. Μπορεί η Έλενα Ασημακοπούλου να επιβεβαίωσε πριν από λίγες ώρες τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, ωστόσο οι φήμες για σύννεφα στη σχέση τους κυκλοφορούν εδώ και αρκετούς μήνες.

Ένα βίντεο μάλιστα, που είχε δημοσιεύσει η γνωστή ηθοποιός στο προσωπικό της προφίλ στο Tik Tok, ήταν αρκετό για να ξεκινήσουν οι φήμες για χωρισμό, ωστόσο η ίδια δεν ένιωθε έτοιμη να μιλήσει δημόσια. Στο βίντεο ακούγεται το ερωτικό τραγούδι «Αν» του Χρήστου Μάστορα, με την ίδια να γράφει τον τίτλο προσθέτοντας αποσιωπητικά.

Ο έρωτας και ο γάμος της Ελενας Ασημακοπούλου με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2010 και το 2018 έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο. «Το Πάσχα μετά το «Ένας μήνας και κάτι» πήγα με τους συναδέλφους μου στη Μύκονο για πρώτη φορά. Την ημέρα του επιταφίου είδα τον Μπρούνο να περνάει από μπροστά μου με μια παρέα και νομίζω τον ερωτεύτηκα. Την επόμενη μέρα βρεθήκαμε ξανά τυχαία σε ένα εστιατόριο. Οι παρέες μας γνωριζόντουσαν και κάποια στιγμή γίναμε ένα. Μιλήσαμε αρκετή ώρα και στο τέλος μου ζήτησε να πάμε για ποτό. Για μένα ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος εκείνος ήθελε απλώς να με γνωρίσει, εγώ πάλι ήξερα πως εκείνος είναι ο άντρας της ζωής μου κι ας ήμουν μόλις 23 ετών. Πιστεύω πολύ στην τύχη και θεώρησα καρμικές όλες αυτές τις συμπτώσεις», είχε εξομολογηθεί η ίδια για τη γνωριμία τους.

Έτσι ο έρωτας τους εξελίχθηκε σε μια δυνατή σχέση που οδηγήθηκε στον γάμο τους το 2010, καθώς και στη γέννηση της κόρης τους, Μαρία-Ροζάρια. Μάλιστα η ηθοποιός δεν είχε κρύψει το γεγονός πως ο ερχομός του παιδιού τους άλλαξε τις ισορροπίες μεταξύ τους. «Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, καθώς η επιστροφή του στην Ελλάδα σηματοδότησε και το τέλος της καριέρας του. Οπότε δεν ήταν εύκολη η μετάβαση. Ούτε ο Μπρούνο μπορούσε να το αποδεχτεί έτσι απλά -παρότι ήταν δική του απόφαση- κι εγώ έπρεπε να δουλεύω κι εκείνος να βρίσκεται πιο πολύ σπίτι ή να κάνει τις εξωτερικές δουλειές της οικογένειας. Τότε ήταν δύσκολα και για τον ίδιο προσωπικά αλλά και για εμάς. Ο γάμος μας κλονίστηκε περισσότερο όταν γεννήθηκε η Μαρία, όχι τώρα. Με τον ερχομό ενός παιδιού αλλάζουν οι ισορροπίες και θέλει δύναμη και προσπάθεια για να μείνει το ζευγάρι ενωμένο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις