Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

04

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αρσενάκος MAD: Σάλος με βίντεο από τα βραβεία – Το σχόλιο της Γερμανού
LIFESTYLE

Αρσενάκος MAD: Σάλος με βίντεο από τα βραβεία – Το σχόλιο της Γερμανού

Αρσενάκος MAD: Ακόμη ένα περιστατικό με αρνητική χροιά φαίνεται ότι σημάδεψε τα φετινά μουσικά βραβεία Mad VMA.

Ένα βίντεο που απεικονίζει τον Γιώργο Αρσενάκο και τη Ζόζεφιν σχολίασε η Ναταλία Γερμανού παρακολουθώντας όσα συνέβησαν στα MAD VMA μετά το άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε Light και Snik. Συγκεκριμένα στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, φαίνεται ο Γιώργος Αρσενάκος να αποτρέπει έναν νεαρό άνδρα να περάσει από μπροστά τους, την ώρα που περίμενε να διαπιστώσει αν η Ζόζεφιν ήταν εκείνη που θα παραλάμβανε το βραβείο. «Δεν θέλω να είμαι επιθετική, θα πω απλώς ότι είναι μια κακή στιγμή του Γιώργου Αρσενάκου αυτό που θα παρακολουθήσουμε στο βίντεο που θα δείτε αμέσως», είπε η Ναταλία Γερμανού παρουσιάζοντας το σχετικό απόσπασμα.

«Ό,τι κι αν είναι, δεν σπρώχνουμε έναν άνθρωπο για να μην μας χαλάσει το story. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που ο Γιώργος Αρσενάκος που τον γνωρίζω πολλά χρόνια και η Ζόζεφιν με την οποία δεν έχω τίποτα, νιώθει το κορίτσι ότι είναι η Αριάνα Γκράντε, πώς γνώριζαν εξ αρχής ότι θα βραβευτούν;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Τι είπε ο Ξιαρχό

Απαντήσεις έδωσε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής λέγοντας πως όλοι οι υποψήφιοι στα βραβεία την στιγμή των απονομών πρέπει να είναι πάντα έτοιμοι σε περίπτωση που κερδίσουν κάποιο βραβείο. Όσο για τον άνδρα που βρέθηκε μπροστά από την Ζόζεφιν και τον Γιώργο Αρσενάκο, ο Τάσος Ξιαρχό ανέφερε πως δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος της παραγωγής αλλά κάποιος νεαρός που περνούσε διαρκώς από μπροστά μεταφέροντας σνακ στην παρέα του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν πρόκειται για εργαζόμενο στο σόου, αλλά για φίλο του Τραννού, που τον λένε Πανταζή, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς μετέφερε τρόφιμα και νερά στην παρέα του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις