Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κουκάκι γυναικοκτονία: Εντοπίστηκε σε γκρεμό ο 55χρονος που δολοφόνησε τη γυναίκα του
ΕΛΛΑΔΑ

Κουκάκι γυναικοκτονία: Εντοπίστηκε σε γκρεμό ο 55χρονος που δολοφόνησε τη γυναίκα του

Κουκάκι γυναικοκτονία: . Κλιμάκιο της Σήμανσης διεξάγει έρευνα στο σπίτι, ενώ θα ακολουθήσει και ιατροδικαστική εξέταση.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, 25/06, σημειώθηκε μια ακόμα τραγωδία με δράστη έναν 55χρονο ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα του με μαχαίρι στο σπίτι τους στο Κουκάκι. Οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος προκαλούν σοκ καθώς ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε την 46χρονη μετά από καβγά που είχε το ζευγάρι προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό της. Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τη νύχτα στο διαμέρισμα επί της οδού Ματρόζου και τη νεκρή γυναίκα εντόπισε ο 24χρονος γιος της μέσα σε ένα λουτρό αίματος ειδοποιώντας άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος έφυγε από το σπίτι μετά το έγκλημα ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας και ιατροδικαστής που θα εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκας. Ο άνδρας αφότου τράπηκε σε φυγή, πήγε με το αυτοκίνητό του στην Παλαιά Φωκαία και προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Συγκεκριμένα, έπεσε σε ένα γκρεμό κοντά στην Ανάβυσσο, στη θέση Θυμάρι και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

Η άτυχη γυναίκα είχε μαχαιριές στο θώρακα και ήταν τυλιγμένη σε υφάσματα που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν οι κουρτίνες του σπιτιού. Κλιμάκιο της Σήμανσης διεξάγει έρευνα στο σπίτι, ενώ θα ακολουθήσει και ιατροδικαστική εξέταση. Όλα δείχνουν, πάντως, ότι προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός, που είχε ως αποτέλεσμα ο δράστης να αρπάξει ένα μαχαίρι και να σκοτώσει τη σύζυγό του, καταφέροντάς της βαριές και βίαιες μαχαιριές στον λαιμό και στο θώρακα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις