Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Κοκκινάκης σχέση: Η απάντησή του στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας
LIFESTYLE

Κώστας Κοκκινάκης σχέση: Η απάντησή του στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας

Κώστας Κοκκινάκης σχέση:«Αν τα χρήματα ήταν καλά θα ξαναπήγαινα στο Survivor»

Για τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και τα κακόβουλα σχόλια που έχει δεχτεί για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη σύντροφό του, μίλησε ο Κώστας Κοκκινάκης. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός κολυμβητής αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Love it» ότι θα ξαναπήγαινε στο ριάλιτι επιβίωσης, εάν τα χρήματα ήταν καλά.

«Τα τελευταία χρόνια βλέπω ότι υπάρχει εκνευρισμός και τρομερή πίεση. Τσακώνονται συνέχεια και φωνάζουν», ανέφερε αρχικά, ενώ στην πορεία της συζήτησης παραδέχτηκε ότι έχει παρακολουθήσει μόνο κάποια αστεία στιγμιότυπα από το παιχνίδι του 2017, όταν συμμετείχε ο ίδιος. «Ντρέπομαι. Δεν μπορώ να με δω», εξήγησε. Σε άλλο σημείο, ο Κώστας Κοκκινάκης εξομολογήθηκε: «Δεν το μετάνιωσα που πήγα στο Survivor. Ήταν φοβερή εμπειρία κι ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Αν τα χρήματα ήταν καλά θα ξαναπήγαινα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Kokkinakis (@kostaskok4)

Η απάντησή του στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του

Αναφορικά με τα κακεντρεχή σχόλια που λαμβάνει κατά καιρούς, σχετικά με τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη σύντροφό του, απάντησε: «Γιατί να με πειράξει; Δεν μπορώ να καταλάβω τον κόσμο που θα σχολιάσει αρνητικά σε ένα post. Aν δεν σου αρέσει φύγε. Το να σχολιάσει κάποιος θετικά είναι πιο ωραίο για την ψυχή μας. Δεν θα ρωτήσω με ποιον θα είμαι».

Τέλος, αναφέρθηκε στη δήλωσή του που είχε παρερμηνευτεί σχετικά με το εμβόλιο κατά του Covid: «Δεν είπα ποτέ ότι είμαι κατά του εμβολίου. Με είχαν ρωτήσει αν θα έκανα το εμβόλιο και είχα πει ότι αυτή τη στιγμή δεν θα το έκανα με αυτά που γνωρίζω. Για τη μητέρα μου που είναι μεγάλη σε ηλικία είχα πει ότι θα της έλεγα να το κάνει. Η συνέντευξη παίχτηκε χωρίς να ακουστεί το κομμάτι για τη μητέρα μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις