Θάνος Πλεύρης – υγεία: Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θάνος Πλεύρης – υγεία: Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Θάνος Πλεύρης - υγεία: Μόλις 20% πιθανότητες να ζήσει έδιναν οι γιατροί στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.

21.06.2022 | 08:31

Για τη δύσκολη περιπέτεια υγείας που είχε πριν μερικά χρόνια μίλησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, λέγοντας ότι οι γιατροί του έδιναν μόλις 20% πιθανότητες να ζήσει. Σοκαριστικά ήταν τα σχόλια στα social media από ανθρώπους με αντίθετο πολιτικό προσανατολισμό. Ειδικότερα, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την υγεία του, αλλά και για τα άσχημα σχόλια που δέχτηκε μέσω  social media εκείνη την περίοδο. Μάλιστα, έχει τόσο εντυπωθεί στη μνήμη του αυτή η περίοδος που σύμφωνα με τον κ. Πλεύρη “Όταν περνάς κάτι σε βιωματικό επίπεδο, βλέπεις τα πράγματα πιο σφαιρικά κι όχι τόσο απόλυτα”.

“Με επηρέασε κι είδα τα πράγματα πιο ισορροπημένα. Ένα απ’ τα πράγματα που με εξόργιζαν ως υπουργός Υγείας τώρα είναι που άκουγα: “εντάξει εγώ είμαι νέος και σιγά μην διασωληνωθώ” ανέφερε ο Θάνος Πλεύρης.

Όταν μου είπαν διασωληνώνεσαι, είπα να δω τα παιδιά μου

“Η διασωλήνωση είναι βιωματική εμπειρία. Όταν μου είπαν διασωληνώνεσαι, είπα να δω τα παιδιά μου. Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να τα χαιρετήσω. Σε πέντε ημέρες ξυπνάς, αισθάνεσαι ότι κάτι έχει γίνει και δεν έχεις καταλάβει τίποτα και μετά αντιλαμβάνεσαι πόσο κοντά είναι η ζωή από το θάνατο” συνέχισε ο Θάνος Πλεύρης.

Έπειτα από τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, ο Θάνος Πλεύρης λέει ότι πλέον προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά του.

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και την Κατερίνα Καινούργιου και στα σχόλια που δεχόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ανθρώπους που διαφωνούσαν με τον πολιτικό προσανατολισμό του.

“Τα σχόλια με είχαν σοκάρει” είπε ο κ. Πλεύρης. “Είχα ξυπνήσει, ήμουν στο δωμάτιο κι είχα σοκαριστεί με την κουβέντα στα social media. Το είπα κι όταν βγήκα, εύχομαι σε αυτούς τους ανθρώπους να έχουν υγεία. Πιστεύω ότι τα σχόλια που έγραφε κάποιος ήταν λόγω οργής κι όχι ότι τα πίστευε” λέει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

 

Ετικέτες
Exit mobile version