Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Πρέλεβιτς – Νομικός γάμος: Είπε το μεγάλο ναι!
LIFESTYLE

Άννα Πρέλεβιτς – Νομικός γάμος: Είπε το μεγάλο ναι!

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή της στο Instagram

Ποζάροντας με το μονόπετρο που της έδωσε ο σύντροφός της, η Άννα Πρέλεβιτς ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Νικήτα Νομικό. Πιο αναλυτικά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Πρέλεβιτς ανέβασε μία φωτογραφία με τον σύντροφό της, στην οποία χαμογελούν ενώ παράλληλα δείχνει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της. Ανάμεσα σε όσα έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης, η ίδια παραδέχτηκε ότι η πρόταση γάμου έγινε πριν από έναν μήνα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε:

«Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι! Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων!

Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου, Τέα, να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά… γνώρισα τον Νικήτα μου.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ένα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου !

Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτέ μου! Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται Νικήτα … Σ’αγαπώ ως το φεγγάρι και πίσω.

Υ.Γ: Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα να ξέρετε, για την ώρα προσπαθώ να συνηθίσω να λέω τον Νικήτα “αρραβωνιαστικό” μου και όχι “αγόρι” μου».

prelevic_instagram
Ο τρόπος που γνωστοποίησε τη σχέση

Αν και οι δυο τους δεν κράτησαν ποτέ κρυφή την σχέση τους, διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ και δεν δημοσιεύουν συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική τους ζωή. Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο του 2021, η Άννα Πρέλεβιτς επισημοποίησε τη σχέση τους, μέσω μίας ξεχωριστής ανάρτησης. Συγκεκριμένα, η πρώην Σταρ Ελλάς ανάρτησε στιγμιότυπα όλο πάθος με τον σύντροφό της, στα οποία οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι και ανταλλάσσουν φιλιά. Στην λεζάντα της ανάρτησής της είχε γράψει: «Πάντα ήθελα να βγάλω μια τέτοια φωτό με το αγόρι μου! 🙈 sorry babyyyyy @n_nomikos #throwback. Γνωρίζετε πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω ανεβάσει ποτέ προσωπικά στιγμιότυπα στο Instagram.. Κάτι άλλαξε.. Πόσο χαίρομαι που στο προφίλ μου πλέον υπάρχουν και αυτές οι εικόνες!».

prele_nomikos

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Prelevic (@annaprelevic)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Prelevic (@annaprelevic)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Prelevic (@annaprelevic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις