Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαχαίρωσε τον άντρα της: Τι ρώτησε η 31χρονη πριν την επίθεση
ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαίρωσε τον άντρα της: Τι ρώτησε η 31χρονη πριν την επίθεση

Μαχαίρωσε τον άντρα της: Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη μπροστά σε κόσμο στο τέλος μιας εκδήλωσης

Ο δικηγόρος του 33χρονου στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από την 31χρονη σύζυγο του. Πιο αναλυτικά, στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά ο δικηγόρος του θύματος, Θοδωρής Καραγιάννης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη μπροστά σε κόσμο στο τέλος μιας εκδήλωσης, στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης. Ο 33χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου και σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκε σε μεγάλο χειρουργείο και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Το περιστατικό έγινε μπροστά σε κόσμο, στο τέλος μιας εκδήλωσης. Υπάρχουν τουλάχιστον 3 αυτόπτες μάρτυρες που λένε ότι η κατηγορούμενη πήρε το μαχαίρι και μαχαίρωσε τον πελάτη μου στο σημείο της καρδιάς. Έχουμε δύο μάρτυρες που θα πιστοποιήσουν κάποια πράγματα που είχε πει η 31χρονη λίγες ώρες νωρίτερα, που ρωτούσε πόσο θα της στοίχιζε μια κηδεία ώστε να γλυτώσει από το σύζυγό της.

Χθες είχαμε θετικές εξελίξεις για την υγεία του εντολέα μου. Μέχρι χθες, Δευτέρα, η κατάστασή του ήταν οριακή. Για ελάχιστα χιλιοστά δεν είχαμε το μοιραίο. Δεν υπήρχε κανένας καβγάς πριν το συμβάν. Ο εντολέας μου έλεγε ότι έκανε υπομονή για το παιδάκι δύο ετών που έχουν. Η οικογένεια έχει βρει, ότι η κατηγορούμενη έχει ένα παρελθόν και στη χώρα καταγωγής της», ανέφερε ο δικηγόρος του 33χρονου θύματος. «Έχουμε μαρτυρίες ότι τον μαχαίρωσε και παρενέβησαν οι υπόλοιποι να τη σταματήσουν, ενώ εκείνη συνέχισε να τον χτυπάει με τα χέρια», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του δικηγόρου του 33χρονου:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις