Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ντόρα Μακρυγιάννη κορονοϊός: Θετική για τρίτη φορά
LIFESTYLE

Ντόρα Μακρυγιάννη κορονοϊός: Θετική για τρίτη φορά

Ντόρα Μακρυγιάννη κορονοϊός: «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», έγραψε στο Instagram

Θετική στον κορωνοϊό για τρίτη φορά, βρέθηκε η Ντόρα Μακρυγιάννη, όπως έκανε γνωστό μέσα από τα social media. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανάρτησε μία φωτογραφία της και στη λεζάντα γνωστοποίησε ότι νοσεί ξανά από Covid -19. «Ο Covid μου αφιερώνει ξανά: Κι όμως είμαι ακόμα εδώ… και αυτό το καλοκαίρι !!! Μπορείτε να με πάτε αν θέλετε σε κάποιο εργαστήριο για να βοηθήσω στην έρευνα ,με 2 εμβόλια και 2 νοσήσεις ο κορονοϊός μου ξανα χτύπησε την πόρτα. «Η μέρα της Μαρμότας» έχει καταντήσει πια η ζωή μου», έγραψε αναλυτικά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H πρώτη φορά που νόσησε

Υπενθυμίζεται, ότι την πρώτη φορά που νόσησε, η ηθοποιός είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα βίντεο. «Ευτυχώς που υπάρχουν τα φίλτρα σε αυτές τις περιπτώσεις και μας σώζουν. Όπως καταλάβατε στο προηγούμενο story μου, έτσι το λίγο πιο χιουμοριστικό, γιατί δεν έχω πια τρόπο άλλον, να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση, ανήκω κι εγώ πια σε αυτούς τους, πόσο είπε σήμερα; 30, 38 δεν ξέρω έχω χάσει το μέτρημα, σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν, δεν το απέφυγαν. Είμαι κι εγώ πια ένα κρούσμα επιβεβαιωμένο, μπορείτε να με ακούσετε κιόλας.

Σαν ίωση είναι ακόμα, μάλλον είναι η Όμικρον, δεν ξέρω τι να σας πω, κάναμε το pcr και δεν μας λένε τι είναι. Είναι η Δέλτα, είναι η Όμικρον, τι συμβαίνει; Αυτά λοιπόν από μένα. Α! Έχω μια ιδέα. Αφού οι περισσότεροι πια είμαστε αυτοί που έχουμε κολλήσει, γιατί δεν βγαίνουμε εμείς στους δρόμους να κυκλοφορούμε ελεύθερα κι εσείς οι ελάχιστοι πια που έχετε μείνει να μείνετε σπίτι να προστατευτείτε; Μείνετε πια εσείς μέσα να βγούμε εμείς έξω, γιατί είμαστε πάρα πολλοί», είχε πει στο κλιπ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις