Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 22χρονη αθλήτρια Κομοτηνή: Αύριο η κηδεία της άτυχης Γεωργίας
ΕΛΛΑΔΑ

22χρονη αθλήτρια Κομοτηνή: Αύριο η κηδεία της άτυχης Γεωργίας

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατος του νεαρού κοριτσιού οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς

Αύριο στα Παλαιά Ρούματα Χανίων συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 22χρονη φοιτήτρια Γεωργία, που έχασε την ζωή της από ανακοπή καρδιάς, την ώρα της προπόνησης της στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Η σορός του νεαρού κοριτσιού έχει μεταφερθεί ήδη στην Κρήτη μετά την νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στο νοσοκομείο Κομοτηνής από τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, ενώ σήμερα το απόγευμα στις 19:00 θα βρίσκεται στο σπίτι, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, με την οικογένεια της και τους οικείους να θρηνούν για το ξαφνικό φευγιό της.

Απαρηγόρητοι οι γονείς της Γιάννης και Αργυρή που αρνούνται να πιστέψουν πως έχασαν με αυτό τον τρόπο το στερνοπούλι τους, ενώ σε κακή κατάσταση είναι και η μεγαλύτερη αδελφή της Ελευθερία. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατος του νεαρού κοριτσιού οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς, με την προσοχή τώρα να πέφτει στις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Η νεκροψία έδειξε επίσης ότι η 22χρονη δεν φαίνεται να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ σημαντικά θα είναι και τα στοιχεία που θα προκύψουν από το smartwatch που φορούσε την ώρα της προπόνησης της το απόγευμα της Τρίτης.

«Πώς να παρηγορήσεις αυτούς τους γονείς;»

Όπως ανέφερε στο protothema.gr κάτοικος του χωριού για την Κομοτηνή έχουν φύγει ο θείος και η θεία της 22χρονης καθώς ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και δυο χρόνια ο πατέρας της δεν του επέτρεψε τουλάχιστον άμεσα το ταξίδι. «Οι άνθρωποι αυτοί ζούσαν εδώ και δυο χρόνια τον δικό τους πόνο διότι ο πατέρας της Γεωργίας είχε διαγνωστεί με καρκίνο κι έκανε χημειοθεραπείες. Τώρα συνέβη αυτό το κακό. Τι να τους πεις, πως να τους παρηγορήσεις τους γονείς αυτούς αλλά και την μεγαλύτερη αδελφή της. Το παιδί αυτό μεγάλωσε εδώ ανάμεσα μας. Το ξέρουμε από την ημέρα που γεννήθηκε. Δεν είχε φύγει ποτέ από εδώ μόνο όταν πέρασε στην Κομοτηνή και έφυγε για σπουδές. Κρίμα μεγάλος ο πόνος. Οι γονείς του είναι εδώ οι θείοι της έφυγαν για την Κομοτηνή, προκειμένου να παραλάβουν το παιδί και να το φέρουν να κάνουμε εδώ την κηδεία του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις