Μπαλατσινού γιος: «Μετά τη γέννησή του νιώθω ότι έχω κερδίσει χρόνια»

LIFESTYLE

Μπαλατσινού γιος: «Μετά τη γέννησή του νιώθω ότι έχω κερδίσει χρόνια»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μπαλατσινού γιος: Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε για τη μητρότητα και τον ρόλο που έχει παίξει στη ζωή της ο ερχομός του γιου της

15.06.2022 | 12:11

Δηλώσεις παραχώρησε η Τζένη Μπαλατσινού και μίλησε σχετικά, με τον ερχομό του γιου της και τη σημασία της μητρότητας για εκείνη. Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» τη συνάντησε στην παρουσίαση της πρώτης της συλλογής με ρούχα. Όπως είπε αρχικά, για την ίδια δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το αίσθημα της μητρότητας. «Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο. Όταν έχεις γίνει μια φορά μαμά, όλα έρχονται ξανά αυτόματα στο μυαλό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο, δεν μπορώ να εκφράσω αυτό που νιώθω με λόγια. Χάρη στον μικρό, νιώθω ότι έχω κερδίσει χρόνια. Νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή. Είναι η μασκότ της οικογένειας και τώρα που έχουν έρθει κι οι αδερφές του, είναι φουλ χαϊδεμένος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για το πρόγραμμα των διακοπών της και όπως αποκάλυψε, φέτος θα περάσει το καλοκαίρι της στην Πάτμο με την οικογένειά της. Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, δήλωσε: «Εμένα θέλουν στην τηλεόραση; Υπάρχει τόσος κόσμος εκεί έξω, που τον θέλουν, εγώ είμαι πολύ πίσω. Είναι κάτι που δεν σκέφτομαι καθόλου αυτή τη στιγμή».

Exit mobile version