Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 36χρονη Παγκράτι: Σε σοκ η γειτόνισσα -«Η κόρη μου της κρατούσε το χέρι»
ΕΛΛΑΔΑ

36χρονη Παγκράτι: Σε σοκ η γειτόνισσα -«Η κόρη μου της κρατούσε το χέρι»

Σοκάρει η γειτόνισσα της 36χρονης στο Παγκράτι -«Η κόρη μου της κρατούσε το χέρι, θα την έπαιρνε μαζί της»

Συγκλονίζει η γειτόνισσα της 36χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο Παγκράτι, το απόγευμα της Δευτέρας. Η νεαρή γυναίκα είχε κλειδωθεί έξω από το σπίτι της και προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμα της, πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι από το δίπλα διαμέρισμα. Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο Mega, η γειτόνισσα του διπλανού διαμερίσματος περιέγραψε πώς έγινε το τραγικό συμβάν. «Από τη δική μου τη βεράντα, για να πας στην άλλη τη βεράντα, έπρεπε να δρασκελίσεις ένα μέτρο… Μπορεί να πηδήξει μια γυναίκα με φουστάνι και σαγιονάρες; Μπορεί να πηδήξει στο ένα μέτρο;», αναρωτήθηκε.

Παρά το γεγονός ότι η κόρη της γειτόνισσας προσπάθησε να την αποτρέψει, η 36χρονη δεν την άκουσε και, αναστατωμένη που δεν μπορούσε να μπει στο σπίτι της, αποφάσισε να πηδήξει. Τη στιγμή που η 36χρονη πάτησε το πόδι της στο μάρμαρο του μπαλκονιού και προσπάθησε να πατήσει με τα δύο της πόδια για να περάσει το κάγκελο, υποχώρησε κομμάτι της άκρης του τσιμεντένιου μπαλκονιού μαζί με το μάρμαρο, με συνέπεια να πέσει στο κενό. Η κόρη της γειτόνισσας, που κρατούσε σφιχτά το χέρι της 36χρονης τη στιγμή που έπεσε, γλίτωσε από θαύμα, καθώς για κλάσματα δευτερολέπτου κατάφερε να κρατηθεί και να μην την παρασύρει μαζί της.

“Πριν 45 χρόνια είχε πέσει μια άλλη κοπέλα της ηλικίας της”

«Και το παιδί μου έχει πανικοβληθεί, έχει στενοχωρηθεί, έχει κλονιστεί. Πώς δεν πήρε το παιδί μου, με το χέρι που το κρατούσε συνέχεια και την κράταγε σφιχτά-σφιχτά… Μου λέει το παιδί μου: ”Μάνα, μου κράταγε το χέρι, έπεφτε στο κενό, φώναξα βοήθεια και αυτή μου κράταγε το χέρι και έφευγε”, μου λέει. ”Πώς δεν με πήρε μαζί της…”. Θα την έπαιρνε μαζί της και αυτή» συμπλήρωσε η γειτόνισσα, αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κοπέλα βρίσκει τραγικό θάνατο στην πολυκατοικία, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί πριν από κάποια χρόνια.

«Στενοχωρήθηκα πολύ, γιατί δίπλα από το δικό μας το σπίτι πριν 45 χρόνια είχε πέσει μια άλλη κοπέλα της ηλικίας της. Άσ’ τα… Είμαι πολύ στενοχωρημένη, μας βρήκε και άλλη λαχτάρα και θυμήθηκα και αυτό πριν 45 χρόνια» κατέληξε η γειτόνισσα για την 36χρονη, η κηδεία της οποίας έγινε σήμερα το μεσημέρι στη Νάξο. Σύμφωνα με το Mega, τραγικές φιγούρες ήταν η θεία της και τα παιδιά της που την περίμεναν στο αμάξι που ήταν παρκαρισμένο κάτω από την πολυκατοικία, όταν συνέβη το κακό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις