Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

18

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βρισηίδα Ανδριώτου: Φωτογραφίζεται τόπλες
LIFESTYLE

Βρισηίδα Ανδριώτου: Φωτογραφίζεται τόπλες

Βρισηίδα Ανδριώτου: Μετά την αποχώρησή της από το ρεάλιτι επιβίωσης ετοιμάζεται να επανέλθει δυναμικά στα κοινωνικά μέσα.

Μπορεί η Βρισηίδα Ανδριώτου να αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης από το Survivor με δάκρυα στα μάτια, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω. Ετοιμάζεται να επανέλθει πολύ σύντομα στο προσκήνιο μέσα από τα social media, τα οποία εξάλλου ήταν και το προνομιακό της πεδίο πριν το παιχνίδι. Το καλλίγραμμο μοντέλο, με τα εντυπωσιακά προσόντα, ξεσήκωνε τα πλήθη των θαυμαστών της, με καυτές φωτογραφίες και πικάντικες πόζες που «ζάλιζαν», κάτι που προφανώς γνώριζε και η παραγωγή του ριάλιτι και έδινε το «δικό της αγώνα» για να πετύχει την εντυπωσιακή καλλονή σε… κατάλληλο πλάνο!

Είπαμε, η εκρηκτική καλλονή εξελίχθηκε σε φαβορί παρά τις περί του αντιθέτου αρχικές προγνώσεις τώρα αυτό που μένει για να «συνέλθουν» όσοι δεν μπορούν να τη θαυμάσουν τηλεοπτικά είναι να επιστρέψει διαδικτυακά και να χαρίσει μερικές μοναδικές και αξέχαστες στιγμές όπως στο παρελθόν… όπου μάλλον προετοιμαζόταν για το ριάλιτι… καθώς η γυμνή φωτογραφία της αποδείχθηκε προφητική!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις