Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 62χρονη Γκύζη: Συνελήφθη ο σύζυγός της
ΕΛΛΑΔΑ

62χρονη Γκύζη: Συνελήφθη ο σύζυγός της

62χρονη Γκύζη: Ο σύντροφός της δεν διαθέτει τα νόμιμα έγγραφα για παραμονή στη χώρα

Εμφανίστηκε και συνελήφθη ο Αλβανός σύντροφος της 62χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στου Γκύζη. Το σενάριο της ανθρωποκτονίας έχει απομακρυνθεί, σύμφωνα με τις Αρχές, σαφείς όμως απαντήσεις θα δοθούν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Ο σύντροφός της δεν διαθέτει τα νόμιμα έγγραφα για παραμονή στη χώρα, για αυτό και συνελήφθη. Πιθανότατα αυτός ήταν που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τη νεκρή γυναίκα, ωστόσο εξαφανίστηκε ακριβώς για να αποφύγει τη σύλληψη. Σύμφωνα με πληροφορίες στο διαμέρισμα της οδού Βεργοβίτση δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης ή ίχνη που να δείχνουν ότι είχε γίνει έρευνα στο χώρο. Πληροφορίες ήθελαν τους άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ να έχουν λάβει εντολή, να σταματούν όποιον εντοπίζουν, ο οποίος μοιάζει στον αναζητούμενο και να τον ελέγχουν.

Έτρωγαν ό,τι έβρισκαν

Την ίδια στιγμή, στην ΕΛΑΣ περιμένουν την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης, ώστε να διαπιστώσουν από πού προήλθε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας. Θυμίζεται πως η 62χρονη, με καταγωγή από την Αλβανία, όπως και ο σύζυγός της –  βρέθηκε νεκρή με μώλωπες στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της, όμως πέρα από υποθέσεις, δεν μπορεί για την ώρα να υπάρξει ασφαλές συμπέρασμα, καθώς το σπίτι δεν είχε ίχνη παραβίασης.

Από εκεί και πέρα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το σπίτι στου Γκύζη που βρέθηκε νεκρή η 62χρονη, βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν είχε φυσιολογική ζωή και έτρωγαν ό,τι έβρισκαν. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος της 62χρονης έτρεξε στο διπλανό σπίτι και ζήτησε βοήθεια από έναν γείτονα, ο οποίος είδε νεκρή την άτυχη γυναίκα. Μάλιστα ο άνδρας με τη βοήθεια του γείτονά του κάλεσε το ΕΚΑΒ. Πάντως γείτονες του ζευγαριού στου Γκύζη περιγράφουν τον άνδρα του θύματος ως ένα άτομο που συχνά έπινε και έμπλεκε σε καβγάδες. Τονίζουν, ωστόσο, πως ποτέ δεν είχαν ακούσει το ζευγάρι να τσακώνεται και τον άνδρα να τα βάζει με την 62χρονη. Οι ίδιοι λένε πως η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν αποκλείουν ο θάνατός της να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις