Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαρδαβέλλας για Τράγκα: Με είχε και εμένα απλήρωτο
ΕΛΛΑΔΑ

Χαρδαβέλλας για Τράγκα: Με είχε και εμένα απλήρωτο

Χαρδαβέλλας για Τράγκα: Για την υπόθεση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα τοποθετήθηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας

“Ξεκινήσαμε μαζί την δημοσιογραφική μας πορεία τη δεκαετία του 70 αλλά χωρίστηκαν οι δρόμοι μας. Εγώ παρέμεινα κλασικός ρεπόρτερ, ο Γιώργος έκανε λίγο τον ντίλερ, τον επιχειρηματία, άνοιξε εφημερίδα, άνοιξε κανάλια, έβγαλε περιοδικά. Εγινε διαφορετική η σχέση μας πια, μου έδειχνε ότι δεν έχει λεφτά”, είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας μιλώντας στον Alpha για την υπόθεση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα. “Εμένα τουλάχιστον μου έδειχνε ότι δεν έχει λεφτά και μετά από πίεση άρχισα να γράφω στο περιοδικό του και δεν με πλήρωνε. Άρχισε να εξαφανίζεται, να μου λέει “πιέζομαι”. Έμεινα κι εγώ απλήρωτος”, εξήγησε ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια είπε πως “μετά άρχισε να με πιέζει να μπω στο κόμμα και μου είπε ότι θα με βάλει στη Βουλή και ότι θα με κάνει εκπρόσωπο Τύπου. Του είπα ότι δουλεύω για να ζήσω και μου πρόσφερε τα διπλά και κατάλαβα ότι υπάρχει μια ρευστότητα.” “Οταν συναντηθήκαμε μια φορά γυρω στο 2012 μου είπε πως “θα πουλήσει την εφημερίδα του τη Χώρα, το κανάλι 10, το περιοδικό, τη σχολή δημοσιογραφίας σε κάποιον που θέλει να γίνει Μπερλουσκόνι και επειδή θα πάρω τα λεφτά “κασέρι” δηλαδή cash, θα αποκτήσω φράγκα καλά”.

Εκείνη την περίοδο μεσουρανούσαν ο Λαυρεντιάδης με τον Κυριακίδη, συνέχισε ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας πως “φαντάζομαι αυτοί που θα πλήρωναν για όλα αυτό το πράγμα ήταν η ομάδα του Λαυρεντιάδης.”

“Τόσα χρήματα από τη δημοσιογραφία δεν τα βγάζεις ούτε σε 100 ζωές”

“Τόσα χρήματα από τη δημοσιογραφία δεν τα βγάζεις ούτε σε 100 ζωές”, απάντησε δε σε ερώτημα του Αντώνη Σρόιτερ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Για να βγάλεις τα λεφτά αυτά πρέπει να κάνεις πολλά, συνέχισε.

“Η γυναίκα του όταν πέθανε με πήρε και μου είπε ότι τελευταία του επιθυμία ήταν να πάω να πω δυο λόγια στην κηδεία του. Πήγα και τα είπα χωρίς να ξέρω. Αυτά τα λεφτά όταν τα έμαθα έπεσα από τα σύννεφα. Αυτά τα λεφτά βγαίνουν είτε με εκβιασμούς είτε με κομπίνες αλλά και με τη βοήθεια άλλων παραγόντων είτε τραπεζικών είτε πολιτικών. Και εκεί πέρα είναι για μένα το θέμα το μεγάλο. Πρέπει να βρούμε αυτούς τους ανθρώπους που έχτισαν αυτή την περιουσία του Τράγκα”, κατέληξε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις