Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας Σύμη: Η ανάρτησή του – Τι του είπε κάτοικος για τον Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Σύμη: Η ανάρτησή του – Τι του είπε κάτοικος για τον Μητσοτάκη

Τσίπρας Σύμη: «Πες του Μητσοτάκη, αν συνεχίσει το ίδιο βιολί, θα χάσει τις εκλογές»

Επίσκεψη στην ακριτική Σύμη, μετά τη Ρόδο, έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Νωρίτερα, από τη Ρόδο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση των θεμάτων της καθημερινότητας. Στη Σύμη, μίλησε με κατοίκους και περιόδευσε στο λιμάνι. Ένας κάτοικος του νησιού, τον πλησίασε και του είπε, μπροστά στις κάμερες: «Πες του Μητσοτάκη πως αν συνεχίσει το ίδιο βιολί θα τις χάσει τις εκλογές, στο λέω εγώ αυτό που είμαι Νέα Δημοκρατία». Ενώ αμέσως μετά είπε προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Πάντως είσαι συμπαθητικός άνθρωπος. Μ’ αρέσεις κύριε Τσίπρα, μ’ αρέσεις» κάνοντας τον Τσίπρα να ξεσπάσει σε γέλια.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη Σύμη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να κάνει δήλωση on camera με φόντο το γραφικό λιμάνι της Σύμης και να αναφερθεί στα ελληνοτουρκικά.

«Από εδώ από την ακριτική Σύμη, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου. Και πρώτα απ’ όλα στην πολιτική ηγεσία των γειτόνων μας. Η κλιμάκωση της ρητορικής της έντασης και της αμφισβήτησης των διεθνών συνθηκών είναι αδιέξοδο και ανώφελη» δήλωσε αρχικά ο Αλ. Τσίπρας. Πρόσθεσε δε ότι «σε κάθε περίπτωση ο ελληνικός λαός και η Ελλάδα θα υπερασπιστούν την κυριαρχία και τα κυριαρχικά τους δικαιώματα. Και σ’ αυτό είναι όλοι οι Έλληνες ενωμένοι. Συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλιμακώνονται οι προκλήσεις. Πόσο δε μάλλον, όταν οι προκλήσεις αυτές έρχονται σε μία περίοδο όπου και οι δύο πλευρές του Αιγαίου έχουν ανάγκη τη σταθερότητα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις