Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρανσουά Ολάντ γάμος: Γαμπρός στα 67 του ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας
ΚΟΣΜΟΣ

Φρανσουά Ολάντ γάμος: Γαμπρός στα 67 του ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας

Φρανσουά Ολάντ γάμος: Ο πρώην Γάλλος πρόεδρος παντρεύτηκε για πρώτη φορά στη ζωή του.

Ο Φρανσουά Ολάντ, πρώην πρόεδρος της Γαλλίας και η ηθοποιός Ζιλί Γκαγιέ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 4 Ιουνίου, στην περιοχή Κορέζ. Παντρεύτηκαν σε κλειστό κύκλο, στο δημαρχείο της πόλης Τουλ. Είχαν κρατήσει μυστικό τον γάμο ως την τελευταία στιγμή, αποκάλυψε με αποκλειστικό ρεπορτάζ το τοπικό σάιτ lamontagne.fr, αναρτώντας μάλιστα στο λογαριασμό της ιστοσελίδας στο twitter μια φωτογραφία του ζευγαριού. Ο δήμαρχος της πόλης, Μπερνάρ Κομπ πάντρεψε τον πρώην προέδρο με την ηθοποιό.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει το ίδιο γαλλικό σάιτ, τη μυστική σχέση του οποίου είχε αποκαλύψει το περιοδικό Closer, το 2014, έχει αγοράσει ένα σπίτι στους λόφους της πόλης Τουλ, από το 2018. Ο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος υπήρξε βουλευτής της περιοχής Κορέζ και περιφερειάρχης, πριν γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν είχε ποτέ ξανά παντρευτεί στο παρελθόν και είναι η πρώτη φορά που αγοράζει ακίνητο εκεί.

Έχει τέσσερα παιδιά

Η 50χρονη ηθοποιός Γκαγιέ φορούσε ένα λευκό μακρύ φόρεμα που ήταν πολύ κοντά σε νυφικό και κρατούσε μία ανθοδέσμη, ενώ το πλευρό της ήταν οι δύο γιοι της από τον πρώτο της γάμο με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Σαντιάγκο Αμιγκορένα. Ο Φρανσουά Ολάντ επέλεξε ένα μπλε σκούρο κουστούμι. Υπενθυμίζουμε ότι η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2017, όταν έγινε μάλιστα γνωστό ότι ο Ολάντ απατούσε την ανεπίσημη – γιατί δεν είχαν παντρευτεί ποτέ – «Πρώτη Κυρία», Βαλερί Τριερβελέρ. Μετά τον επίσημο χωρισμό τους το νεόνυμφο, πλέον ζευγάρι, ζούσε μαζί.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την Σοσιαλίστρια Σεγκολέν Ρουαγιάλ, αλλά ζούσαν ως σύντροφοι κάτω από την ίδια στέγη. Στη συνέχεια γνώρισε τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ με την οποία πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων, χωρίς όμως να επισημοποιήσει τη σχέση τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις