Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μενίδι έκρηξη: Βρήκαν βαν με λαθραία τσιγάρα στο υπόγειο του ξυλουργείου
ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι έκρηξη: Βρήκαν βαν με λαθραία τσιγάρα στο υπόγειο του ξυλουργείου

Μενίδι έκρηξη: Από την πρώτη στιγμή την έρευνα ανέλαβε η αστυνομία, καθώς υπήρξε η εκτίμηση για μαφιόζικη επίθεση.

Όλο και πιο πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο η έκρηξη που αναστάτωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής (03.06.2022) το Μενίδι, όταν παλιό ξυλουργείο “τινάχθηκε” στον αέρα και σχεδόν ισοπεδώθηκε, να ήταν ένα μαφιόζικο “χτύπημα”. Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα, τρομοκρατώντας τους κατοίκους της περιοχής σε ακτίνα σχεδόν 300 μέτρων από το παλιό ξυλουργείο στη συμβολή των οδών Ικονίου και Αγ. Σπυρίδωνος, στο Μενίδι.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή που δείχνει ένα μηχανάκι με δυο άτομα να περνά από το παλιό ξυλουργείο και λίγα δευτερόλεπτα μετά να γίνεται η ισχυρή έκρηξη, που ισοπέδωσε τα πάντα, άνοιξε τρύπα στο πάτωμα, εκσφενδόνισε ακόμη και μια μονάδα κλιματιστικού, έσπασε τζάμια σε σπίτια και σε αυτοκίνητα. Από την πρώτη στιγμή την έρευνα ανέλαβε η αστυνομία, καθώς υπήρξε η εκτίμηση για μαφιόζικη επίθεση.

Όταν στο χώρο μπήκε η αστυνομία, στο υπόγειο του παλιού ξυλουργείου, βρήκε ένα τζιπ που ανήκει στον ιδιοκτήτη και ένα βαν που ήταν γεμάτο λαθραία τσιγάρα! Και ανάμεσα στα συντρίμμια όμως, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του newsit.gr, υπήρχαν πακέτα από τσιγάρα που επρόκειτο να διακινηθούν, όπως φαίνεται, λαθραία…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις