Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Υποψήφιοι προς αποχώρηση Survivor 31/5: Η ανάρτηση της Αντωνά
LIFESTYLE

Υποψήφιοι προς αποχώρηση Survivor 31/5: Η ανάρτηση της Αντωνά

Υποψήφιοι προς αποχώρηση Survivor 31/5: Συμβούλιο αποχώρησης από τα παλιά θα έχει το σημερινό στο Survivor.

Συμβούλιο αποχώρησης από τα παλιά θα έχει το σημερινό στο Survivor. Διότι, θα έχουμε υποψηφίους προς αποχώρηση με όλες τις διαδικασίες. Παίκτη από την κάλπη, και παίκτη που θα υποδείξει ο Γιώργος Ταλάντσεβ που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Η πρώτη ασυλία πήγε τα χέρια των μπλε. Ο Άρης Σοϊλέδης έχει πάρει την ομάδα πάνω του. Είναι στο ίδιο team με την Σταυρούλα που ήταν η μόνη που μπορούσε να τον κοντράρει. Όπου βρίσκεται ο Άρης, πηγαίνουν και οι νίκες. Στο συμβούλιο αποχώρησης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ απόψε θα έχουμε άλλους δύο υποψηφίους προς αποχώρηση. Αυτό σημαίνει πως οι μπλε θα είναι και πάλι θεατές στην όλη διαδικασία. Με άλλα λόγια, οι κόκκινοι έβγαλαν τον Σπύρτο Μαρτίκα και θα πρέπει να υποδείξουν δύο ακόμα. Ένας θα βγει από την κάλπη, ένας θα ακουστεί από το στόμα του Γιώργου Ταλάντσεβ.

Τι βγάζει η κάλπη;

Οι κόκκινοι ψηφίζουν ως τώρα με βάση τη δυναμική. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Τους το δίνουμε. Ο Σπύρος Μαρτίκας που βγήκε πρώτος από εκεί είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Αυτός είναι ο σκοπός τους και απόψε. Με άλλα λόγια, ο δεύτερος πιο αδύναμος παίκτης θα βγει από την κάλπη. Η κόκκινη ομάδα, λοιπόν, βγάζει την Μαίη από την κάλπη ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Είναι ο παίκτης που διεκδίκησε και κέρδισε το κολιέ της ατομικής ασυλίας, αν και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. Πάντα όταν είσαι σε αυτή τη θέση είναι κάπως άκομψο. Ειδικά τώρα που τα κουκιά είναι μετρημένα. Δύσκολη η θέση του. Το καλό για τον Τάλα είναι πως από την κάλπη βγαίνει η Μαίη. Θα ήταν δύσκολο να δώσει την καλύτερή του φίλη στο παιχνίδι. Η ομάδα του τον έβγαλε από αυτή τη δύσκολη φάση, επομένως πλέον είναι απλό αυτό που έχει να κάνει. Ο Τάλα θα δώσει ως 3η υποψήφια προς αποχώρηση την Στέλλα Ανδρεάδου.

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για την Μαίη

Μέσα από το twitter θέλησε η Μαρία Αντωνά να στείλει το μήνυμά της σε μια από τις παίκτριες του Survivor. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός η οποία παρακολουθεί φανατικά το ριάλιτι επιβίωσης μιας και σε αυτό συμμετέχει ο σύντροφός της Άρης Σοϊλέδης, διαβάζοντας τα spoiler που θέλουν τη Μαίη Εμμανουηλίδου να είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, θέλησε να της εκφράσει τη στήριξή της.

Άλλωστε, η Μαίη είναι ένα από τα άτομα με τα οποία ο Άρης Σοϊλέδης κάνει αρκετή παρέα μέσα στο Survivor κάτι με το οποίο η Μαρία Αντωνά δείχνει να είναι απόλυτα σύμφωνη αφού όπως γράφει στο twitter της εμπνέει απόλυτο σεβασμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις