Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συμπλοκή ανηλίκων Παλαιό Φάληρο: Ένα ακόμα σοκαριστικό ντοκουμέντο bullying
ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκή ανηλίκων Παλαιό Φάληρο: Ένα ακόμα σοκαριστικό ντοκουμέντο bullying

Ο ανήλικος απειλούσε συνομηλίκους του με πεταλούδα, για να συλληφθεί από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας

Ένα ακόμα σοκαριστικό ντοκουμέντο από bullying εναντίον ανηλίκων ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με έναν έφηβο να απειλεί συνομηλίκους του με μαχαίρι τύπου “πεταλούδα” και τελικά να συλλαμβάνεται από αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και περνούσε τυχαία από το σημείο. Ειδικότερα, το ανατριχιαστικό περιστατικό βίας και εκφοβισμού εναντίον ανηλίκων από άλλον ανήλικο συνέβη στο Παλαιό Φάληρο. Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, ένας ανήλικος κρατά μαχαίρι-πεταλούδα και απειλεί συνομήλικούς του.

Στο σοκαριστικό βίντεο, τρία αγόρια και ένα κορίτσι, όλοι ανήλικοι φαίνεται να συζητούν στην άκρη του δρόμου. Ο ένας απ’ αυτούς, ηλικίας μόλις 15 ετών, κρατάει ένα πτυσσόμενο μαχαίρι τύπου πεταλούδα. Ο έφηβος κάνει επικίνδυνες κινήσεις προς τα άλλα παιδιά, σαν να προσπαθεί να μαχαιρώσει ένα από αυτά στο χέρι και στην πλάτη.

Πέρναγε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ

Εκείνη τη στιγμή, μπροστά από το βίαιο περιστατικό πέρναγε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Ο αστυνομικός, παρ’ όλ’ αυτά, βλέποντας τα παιδιά να κινδυνεύουν από τον ανήλικο, σταμάτησε με τη μηχανή. Προσέγγισε τον 15χρονο και του ζήτησε να πετάξει το μαχαίρι. Ο νεαρός, τότε, το έβγαλε από την πίσω τσέπη όπου το είχε κρύψει και το πέταξε στον δρόμο. Στη συνέχεια, ο εκτός υπηρεσίας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ ακινητοποίησε τον ανήλικο και ειδοποίησε την Άμεση Δράση να σπεύσει στο σημείο.

Σύντομα, επιτόπου κατέφτασε περιπολικό της Αστυνομίας και ο ανήλικος συνελήφθη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 15χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το μαχαίρι το είχε προμηθευτεί από μαγαζί, με σκοπό να γυρίσει βίντεο με ένα επικίνδυνο Challenge και στη συνέχεια να αναρτήσει το κλιπάκι στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram. Όπως είπε, είναι και άλλοι φίλοι του με τέτοια πτυσσόμενα μαχαίρια που ανεβάζουν ανάλογα βίντεο, στο πλαίσιο της επικίνδυνης πρόκλησης στα social media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις