Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χρήστος Συριώτης – καρκίνος: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν να δώσω τέλος στη ζωή μου»
LIFESTYLE

Χρήστος Συριώτης – καρκίνος: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν να δώσω τέλος στη ζωή μου»

Χρήστος Συριώτης - καρκίνος: Ο ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με καρκίνο στους όρχεις μίλησε για το πρόβλημά του και την πίστη του στον Θεό

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν, μίλησε ο Χρήστος Συριώτης. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αναφέρθηκε, αρχικά στην απουσία του από την τηλεόραση. «Δεν με βλέπετε τηλεοπτικά. Μπορεί να φταίω εγώ ή μπορεί να φταίνε τα κιλά μου», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα του #metoo. «Υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι στο θέατρο, οι οποίοι λόγω έπαρσης, υπερέβαιναν τα εσκαμμένα. Έβλεπα την αρρώστια στα μάτια σκηνοθετών, αλλά κακώς δεν αντιδρούσα. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν γυναίκες που ξύνουν ξανά την πληγή τους. Εμείς πρέπει να σωπάσουμε και να περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη», δήλωσε. Όσο για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του, ο Χρήστος Συριώτης εξήγησε πως μόλις το έμαθε, η πρώτη του σκέψη ήταν να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Με κατηγορούν ότι διαφημίζομαι μέσω της ασθένειάς μου, αλλά εγώ θέλω να ενημερώνω τους άνδρες για τον καρκίνο στους όρχεις. Όταν μίλησα για πρώτη φορά ανοιχτά για το πρόβλημά μου, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, που μου είπε “σε ευχαριστώ, μου έσωσες τη ζωή”», τόνισε. Τέλος, αναφέρθηκε στη δήλωσή του για τον Άγιο Εφραίμ, που θεωρεί ότι τον βοήθησε. «Όταν είπα πως στην αρρώστια μου με βοήθησε ο Άγιος Εφραίμ, δέχτηκα αρνητικά σχόλια στα social media. Η γιατρός μου με έσωσε, αλλά η πίστη μου στον Άγιο Εφραίμ μου έδωσε δύναμη να αντέξω τον Γολγοθά των χημειοθεραπειών. Έβλεπα πολλές φορές μπροστά μου τον άγιο, τη μορφή του», δήλωσε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις