Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άγριες Μέλισσες – Κωστής Σαββιδάκης: «Στα γλυκά έχω μεγάλη αδυναμία αλλά περισσότερη στο σεξ»
LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες – Κωστής Σαββιδάκης: «Στα γλυκά έχω μεγάλη αδυναμία αλλά περισσότερη στο σεξ»

Άγριες Μέλισσες - Κωστής Σαββιδάκης: Ο Κωστής Σαββιδάκης στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά

Στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Κωστής Σαββιδάκης, από τις «Άγριες Μέλισσες» και έκανε πικάντικες αποκαλύψεις. Μιλώντας στο «After Dark», ο παπάς του Διαφανίου παραδέχθηκε πως δεν θα μπορούσε να ζήσει δίχως να κάνει ξανά σεξ αλλά και αποκάλυψε τα μέρη που έχει έρθει σε ερωτική επαφή! Ειδικότερα και σχετικά με αυτό, ο Κωστής Σαββιδάκης είπε: «Θα προτιμούσα να μην ξαναφάω γλυκό από το να μην ξανακάνω σεξ! Ξεκάθαρο. Στα γλυκά έχω μεγάλη αδυναμία αλλά έχω περισσότερη στο σεξ. Συγχώρα με Θεέ μου».

«Για τελευταία φορά νομίζω πως είπα ψέματα… πριν λίγο! Όταν είπα ότι θα προτιμούσα το σεξ από το γλυκό.  Νομίζω πως έχω πολύ καιρό να πω ψεματάκια», είπε με χιούμορ ο ηθοποιός. Στη συνέχεια, ο ίδιος παρεθεσε την άποψή του σχετικά με το αν υπάρχει αμαρτία: «Για μένα δεν υπάρχει αμαρτία. Όλες συγχωρούνται και το λέω πολύ σοβαρά. Δεν υπάρχει αμαρτία. Δεν θα σκότωνα άνθρωπο, εντάξει αλλά όλα τα άλλα νομίζω πως μπορούμε να τα καλύψουμε και να τα δικαιολογήσουμε. Μπορούμε να κάνουμε θαύματα».

Τέλος, αναφορικά με το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ, ο Κωστής Σαββιδάκης ήταν σαφής. «Μες στη θάλασσα, έξω από την θάλασσα, πάνω σε καράβι, μέσα σε καράβι! Αυτά. Είμαι από νησί, έχω γεννηθεί στη Ρόδο, καταγωγή από την Κρήτη οπότε η αλμύρα μού πάει. Στο αεροπλάνο επίσης κάποια στιγμή κάτι είχε γίνει, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί αλλά ναι. Στο λεωφορείο όχι, στο τρένο όχι. Τρένο; Τρένο; Ευχαριστώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις