Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Φουρέιρα γυμνή: “Κόλαση” το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ
LIFESTYLE

Η Φουρέιρα γυμνή: “Κόλαση” το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ

Η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει γυμνή στο νέο της άλμπουμ

H Ελένη Φουρέιρα ποζάρει ολόγυμνη στο εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ που κυκλοφορεί στις 3 Ιουνίου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της προσωπικής και της επαγγελματικής της ζωής. Αυτή τη φορά η Ελένη Φουρέιρα προκάλεσε χαμό στους φανς της καθώς ποζάρει ολόγυμνη φορώντας μόνο τα γάντια της. Το νέο της άλμπουμ ονομάζεται «Poli-ploki». Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει φορώντας μόνο δύο μαύρα γάντια, τα οποία είναι περίτεχνα διακοσμημένα και καταλήγουν σε κάτι που μοιάζει με φίδι, αλλά στην πραγματικότητα είναι τα αρχικά της το «φ» και το «ε».

«Αυτή είμαι εγώ που κυκλοφορεί νέο άλμπουμ στις 03/06. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σας παρουσιάζω το νέο μου άλμπουμ… Ανυπομονώ να το δείτε. Θα μπορείτε να προ-αποθηκεύσετε το άλμπουμ στις 28.05. Νομίζεις ότι με ξέρεις, αλλά δεν έχεις ιδέα. Μια νέα εποχή έρχεται», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα στη λεζάντα της ανάρτησής της. Η τολμηρή και άκρως αισθησιακή φωτογραφία της, η οποία αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή αμέτρητα likes και σχόλια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Ελένη Φουρέιρα: Ετοιμάζει μια «καυτή» συνεργασία με την Ισπανίδα Chanel

Η Ελένη Φουρέιρα και η Ισπανίδα… Σανέλ, που έβαλε «φωτιά» στη σκηνή της φετινής Eurovision ετοιμάζουν μια «εκρηκτική» συνεργασία που σίγουρα θα συζητηθεί. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Happy Day, η εμφάνιση της Σανέλ με το τραγούδι «SloMo» στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού, ήταν εμπνευσμένη από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα το 2018, με το τραγούδι «Fuego». Μάλιστα, η Σανέλ είχε επικοινωνήσει με την Ελένη Φουρέιρα και της αποκάλυψε πως όντως, εκείνη την ενέπνευσε για τη χορογραφία και την σέξι εμφάνιση της.

Όπως αποκάλυψε το ίδιο ρεπορτάζ, οι δύο εκρηκτικές σταρ ετοιμάζουν σύντομα μια συνεργασία, στο πλαίσιο των φετινών Mad Awards. Η Σανέλ με το «SloMo», κατάφερε να αποσπάσει πολλούς βαθμούς και από τις επιτροπές και από το televoting στη Eurovision και βρέθηκε στην τρίτη θέση, μετά το Ηνωμένο Βασίλειο και τη νικήτρια Ουκρανία.

Γλέντι που… θα μείνει αξέχαστο!

Ο Απόλλωνας είναι πρωταθλητής Κύπρου για την περίοδο 2021-22 και την Κυριακή, 22 Μαΐου, το γιόρτασε. Σε μια γιορτινή διάθεση πραγματοποιήθηκε η φιέστα τίτλου, όπου οι «γαλάζιοι» το… σήκωσαν και θα πανηγυρίσανε με τη ψυχή τους την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου, 16 χρόνια μετά. Την παράσταση «έκλεψε» η Ελένη Φουρέιρα, η οποία τραγούδησε ντουέτο το «Καραμέλα» με τον επικό Ίσραελ Κολ. Ο Ίσραελ Κολ τραγούδησε το «Καραμέλα» της Ελένης Φουρέιρα, η οποία ήταν δίπλα και… καμάρωνε.

Με αυτή την επική στιγμή έκλεισε η βραδιά της φιέστας του πρωταθλητή Απόλλωνα:
Ελένη Φουρέιρα: Η εξομολόγηση για τον Μποτία και την απόκτηση παιδιού

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Αλβανία, για τον ερχομό της στην Ελλάδα και τόνισε πως μέχρι να μάθει την γλώσσα και έχοντας πάει στο σχολείο, δεν ήξερε γιατί διαφέρει και είναι σχεδόν δακτυλοδεικτούμενη. Στην εκπομπή μίλησε και η μεγάλη αδερφή της Ελένης, η Ιωάννα Φουρέιρα, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η αδερφή της είναι η πιο γλυκιά θεία που δεν χαλάει ποτέ χατίρι στα ανίψια της και βρίσκει πάντα χρόνο για να παίξει μαζί τους και να κάνει ό,τι της ζητήσουν.

“Είναι πολύ τρομακτικό για μένα αυτό το παντρεύεσαι”

Λίγο αργότερα πήγε η κουβέντα και αγαπημένο της Φουρέιρα και ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία. Μιλώντας για τις φήμες περί γάμου και μονόπετρου, η Ελένη ουσιαστικά διέψευσε πως παντρεύεται αλλά εξήγησε την άποψη που έχει ακριβώς για τον γάμο και την απόκτηση ενός παιδιού.

«Εγώ και ο σύντροφός μου είμαστε ελεύθεροι ως άνθρωποι, η οικογένειά μου δεν με πίεζε ποτέ να παντρευτώ, ειδικά να μου πουν να βρω έναν πλούσιο σύζυγο. Είναι πολύ τρομακτικό για μένα αυτό το παντρεύεσαι, νιώθω να με εγκλωβίζει. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον αλλά αυτό το παντρειά ίσως το αποφύγω. (Ο Αλμπέρτο) είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω πως πρέπει να έχουν χώρο μόνο υπέροχοι άνθρωποι. Οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου, είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία για να έχουν και μέλλον. ».

Κάπου εκεί, η Φουρέιρα έκανε και μια εξομολόγηση από καρδιάς για την απόκτηση παιδιών και αποκάλυψε κάτι που λίγοι γνώριζαν…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις