Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπέος – Άρης: “Χυδαία και αήθης η επίθεση στον γιο μου – Βάλτε μπρατσάκια”
ΕΛΛΑΔΑ

Μπέος – Άρης: “Χυδαία και αήθης η επίθεση στον γιο μου – Βάλτε μπρατσάκια”

Μπέος - Άρης: Για χυδαία και αήθη επίθεση στον γιο του από οπαδούς του Άρη στη Σκιάθο κάνει λόγο ο Αχιλλέας Μπέος.

Για “χυδαία και αήθη επίθεση” στον γιο του Νίκο και απειλές από οπαδούς του Άρη, κάνει λόγο ο δήμαρχος Βόλου κι επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομάδας “ΝΠΣ Βόλος”, Αχιλλέας Μπέος, προειδοποιώντας τους υπεύθυνους: να βάλουν μπρατσάκια, γιατί τα νερά στη Σκιάθο είναι βαθιά. Ειδικότερα, ο Αχιλλέας Μπέος με σχετική ανάρτησή του στα social media ανέφερε ότι ο γιος του Νίκος δέχτηκε προσωπική και επιχειρηματική επίθεση στη Σκιάθο, με τον δήμαρχο Βόλου να μην λησμονεί να απαντήσει στις “απειλές” που, όπως ο ίδιος αναφέρει, δέχθηκε ο γιος του από οπαδούς του Άρη.

“Στόχος χυδαίας και αήθους επίθεσης, τόσο προσωπικής, όσο και επιχειρηματικής, έχει καταστεί το τελευταίο 48ωρο ο γιος μου, Νίκος Μπέος και η επιχείρηση – beach bar La Isla, που λειτουργεί στον Τσουγκριά της Σκιάθου, από κάποια περιθωριακά και κακοποιά στοιχεία που εμφανίζονται σαν φίλαθλοι του ΑΡΗ” αναφέρει, χαρακτηριστικά, ο Αχιλλέας Μπέος.

“Η οικογένεια Μπέου δεν απειλεί, και κυρίως δεν δέχεται απειλές από κανένα’

‘Γι αυτό και τα αποβράσματα αυτά (δεν είναι τυχαίο που τους απασχολούν σκουλήκια), γνωστοί “βρομιάρηδες” κάθε είδους, ας σκεφτούν πριν επισκεφτούν, όπως απειλητικά αναφέρουν, τον πανέμορφο Τσουγκριά με τα υπέροχα πεντακάθαρα νερά, και να κάνουν πρώτα ένα μπάνιο να ξεβρομίσουν για να μην βρομίσουν και τη θάλασσα” συνεχίζει ο Αχιλλέας Μπέος.

“Καλό είναι να πάρουν μπρατσάκια γιατί αν θελήσουν να υλοποιήσουν τις εκβιαστικές απειλές τους θα κάνουν μπάνιο και τα νερά είναι βαθιά” προειδοποιεί ο δήμαρχος Βόλου. “Πάντως συνιστά απόλυτη απογοήτευση άνθρωποι που υποτίθεται πως θρηνούσαν για τον χαμό ενός νέου παιδιού από οπαδική βία, και μαζί τους θρηνεί ειλικρινά όλη η υγιώς σκεπτόμενη Ελλάδα, να επιδίδονται σε απειλές και εκβιασμούς για άσκηση βίας προς όσους δεν συμφωνούν με όσα θέλουν να επιβάλλουν” καταλήγει ο Αχιλλέας Μπέος στην ανάρτησή του στο Facebook για τις απειλές στον γιο του, Νίκο Μπέο, από οπαδούς του Άρη, στη Σκιάθο.

Δείτε την ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις