Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σκάφος με Τούρκους – Ελαφόνησος: Θρίλερ με Γκιουλενιστές αξιωματούχους και επιχειρηματίες
ΕΛΛΑΔΑ

Σκάφος με Τούρκους – Ελαφόνησος: Θρίλερ με Γκιουλενιστές αξιωματούχους και επιχειρηματίες

Σκάφος με Τούρκους - Ελαφόνησος: Σκάφος με τουρκική σημαία κατέπλευσε στις 3 τα ξημερώματα ανοιχτά της παραλίας Σίμος, στην Ελαφόνησο.

Σκάφος με τουρκική σημαία κατέπλευσε στις 3 τα ξημερώματα ανοιχτά της παραλίας Σίμος, στην Ελαφόνησο. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σκάφος συνολικά 19 άτομα, εκ των οποίων 8 άνδρες, 8 γυναίκες και 3 παιδιά. Πρόκειται για Τούρκους, οι οποίοι δήλωσαν αξιωματούχοι και επιχειρηματίες, ενώ φέρονται να δήλωσαν Γκιουλενιστές.

Οι ίδιοι ανέφεραν στις Αρχές πως είχαν αγοράσει το σκάφος και ξεκίνησαν από την Τουρκία με προορισμό την Ιταλία. Ωστόσο τα ξημερώματα λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο σημείο αγκυροβόλησαν ανοιχτά του Σίμου της Ελαφονήσου περίπου στο 03:30 τα ξημερώματα. Στη συνέχεια αποβιβάστηκαν από το σκάφος και μετέβησαν στο κάμπινγκ της παραλίας. Στο σημείο έφτασαν οι Αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες μετέφεραν τους 19 Τούρκους σε ξενοδοχείο της περιοχής. Την υπόθεση έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ. και η ΕΥΠ, προκειμένου να εξακριβώσουν τι ακριβώς συμβαίνει με τους 19.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις