Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάδη – Μαλλιωτακη: Στο παρελθόν η έχθρα – Νέα αρχή για τις γυναίκες που “ένωσε” ο Λαζαρίδης
LIFESTYLE

Ηλιάδη – Μαλλιωτακη: Στο παρελθόν η έχθρα – Νέα αρχή για τις γυναίκες που “ένωσε” ο Λαζαρίδης

Ηλιάδη - Μαλλιωτακη: Κόντρες και τηλεοπτικά ξεκατινιάσματα ανήκουν πια στο παρελθόν και οι δύο γυναίκες κάνουν μια νέα αρχή

Οι δυο γυναίκες του δολοφονημένου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη άφησαν πίσω τους κόντρες και ενώθηκαν για χάρη των παιδιών τους Βασίλη και Μπαμπίνο. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η αρχή έγινε πριν από λίγες εβδομάδες όταν η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε για φαγητό μαζί με την Πόπη Μαλλιωτάκη και τον γιος της Βασίλη από τον γάμος της με τον επιχειρηματία. Εκεί οι δυο γυναίκες κατάφεραν να λύσουν πολλά από αυτά που τις χώριζαν εδώ και χρόνια, ενώ είχαν και την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και τα δυο αδέλφια Βασίλης και Μπαμπίνος που είχαν πολλά χρόνια να βρεθούν.

Η καλή αυτή σχέση συνεχίστηκε, με τις δυο γυναίκες να μιλούν αρκετά συχνά στο τηλέφωνο, μέχρι την ημέρα που η Πόπη Μαλλιωτάκη συνοδευόμενη από την γιο της αποφάσισαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο «Εμπατή North», όπου εμφανίζεται η Αγγελική Ηλιάδη δίπλα στον Θέμη Αδαμαντίδη και τη νέα της φίλη από το ριάλιτι παιχνίδι «Φάρμα» Σάσα Μπάστα.

Η Αγγελική μόλις τους αντιλήφθηκε να κάθονται στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού δεν έκρυψε την χαρά της, με αποτέλεσμα να τους πλησιάσει και να ζητήσει από την Πόπη Μαλλιωτάκη να πει ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια, που δεν είναι άλλο από το «Η διαθήκη» της Χαρούλας Αλεξίου. Η Πόπη χωρίς κανένα άγχος της έκανε το χατίρι, με την στιγμή να καταγράφει σε βίντεο ο γιος της Βασίλης. Η τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη ανέβασε το βίντεο στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, με τους θαυμαστές της να αποθεώνουν και τις δυο γυναίκες, που για πολλά χρόνια απέφευγαν την οποιαδήποτε σχέση. Πρώτη στο βίντεο αντέδρασε η Αγγελική Ηλιάδη στέλνοντας στην συνάδελφο της και για χρόνια ανταγωνίστρια της καθώς διεκδικούσαν τον ίδιο άνδρα μια καρδούλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Maliotaki (@popimaliotaki)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις