Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ 2022 αποτελέσματα: Στην 1η θέση η Αχτσιόγλου, 20ος ο Τσακαλώτος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ 2022 αποτελέσματα: Στην 1η θέση η Αχτσιόγλου, 20ος ο Τσακαλώτος

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ 2022 αποτελέσματα: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρώτη κόβει το νήμα,η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Οικονομικών, Έφη Αχτσιόγλου.

Αργεί η ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στην Αθήνα μέχρι χθες το βράδυ, η ενσωμάτωση βρισκόταν ακόμη στο 55%.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο του capital.gr, είναι σαφής η εικόνα για το ποιοι εκλέγονται στην πρώτη δεκάδα της Κεντρικής Επιτροπής, με πρώτη να κόβει το νήμα, την βουλευτή Επικρατείας και τομεάρχη Οικονομικών, Έφη Αχτσιόγλου.

Μετά την κ. Αχτσιόγλου, της οποίας η πρωτιά φαίνεται να μην επηρεάζεται από την ενσωμάτωση, οι υπόλοιποι εννέα που βρίσκονται στην κορυφή της προτίμησης των μελών του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι:

Στον βαθμό που επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα και δεν υπάρξουν μεταβολές κατά την ενσωμάτωση ή από τις ποσοστώσεις που θα κρίνουν την τελική εικόνα, είναι εμφανής η απουσία κορυφαίων στελεχών της Ομπρέλας στις πρώτες δέκα θέσεις, σε αντίθεση με την προηγούμενη κεντρική Επιτροπή όπου εκλέχθηκαν σε εξαιρετικά υψηλές θέσεις.

Επί παραδείγματι, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρίσκεται στην 20η θέση ενώ ο Νίκος Φίλης, στη 13η. Εξαιρετικά καλή επίδοση έχει από την Ομπρέλα η Θεανώ Φωτίου, η οποία φαίνεται πως εκλέγεται 11η.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις