Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έιμι Γουαϊνχάουζ κέικ: Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις απολογήθηκε για το άθλιο “γλυκό – πτώμα”
ΚΟΣΜΟΣ

Έιμι Γουαϊνχάουζ κέικ: Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις απολογήθηκε για το άθλιο “γλυκό – πτώμα”

Προσοχή ακολουθεί σκληρή εικόνα

Πριν από 11 χρόνια ο ηθοποιός Νιλ Πάτρικ Χάρις είχε κάνει ένα Halloween πάρτι και μεταξύ των «τρομακτικών» εκθεμάτων για την περίσταση ήταν ένα κέικ-ομοίωμα του πτώματος της Έιμι Γουαϊνχάουζ. Η φωτογραφία από το επίμαχο γλυκό μόλις κυκλοφόρησε στα social media και ο ηθοποιός αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη για την απρεπή αυτή κίνηση. Η τραγουδίστρια πέθανε στα 27 της χρόνια στις 23 Ιουλίου του 2011. Μόλις 3 μήνες μετά ο Νιλ Πάτρικ Χάρις και ο σύζυγός του Ντέβιντ Μπούρτκα διοργάνωσαν το πάρτι με την κακόγουστη απόπειρα για «πλάκα» που τους στοιχειώνει σήμερα.

Η εικόνα δείχνει ένα κέικ που έχει διακοσμηθεί έτσι ώστε να μοιάζει με ένα πτώμα. Δίπλα σε ένα καρτελάκι γράφει «το πτώμα της Έιμι Γουαϊνχάουζ». Τη φωτογραφία έφερε στο φως το BuzzFeed και ο ηθοποιός εξέδωσε την εξής απολογητική ανακοίνωση μέσω του Entertainment Weekly.

«Πρόσφατα μία φωτογραφία είδε το φως της δημοσιότητας από ένα θεματικό πάρτι που είχαμε διοργανώσει για το Halloween, μαζί με τον σύζυγό μου πριν από 11 χρόνια. Το μετανιώσαμε τότε και το ίδιο αισθανόμαστε και σήμερα. Η Έιμι Γουαϊνχάουζ ήταν ένα μοναδικό ταλέντο της γενιάς της και λυπάμαι για όποιο πόνο προκάλεσε η φωτογραφία».

❌❌❌ Προσοχή: Η φωτογραφία που ακολουθεί δεν απεικονίζει πραγματικό πτώμα αλλά πρόκειται για κέικ που μοιάζει με πτώμα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις