Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαριέττα Χρουσαλά Instagram: Ποζάρει με το χρυσό της μπικίνι
LIFESTYLE

Μαριέττα Χρουσαλά Instagram: Ποζάρει με το χρυσό της μπικίνι

Μαριέττα Χρουσαλά Instagram: Ανάμεσα σε όλους όσους σχολίασαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ήταν και η Δέσποινα Καμπούρη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ολυμπία Χοψονίδου και άλλα πρόσωπα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει κάνει ήδη τις πρώτες βουτιές και υποδέχτηκε το καλοκαίρι με μία σέξι ανάρτηση. Η γνωστή επιχειρηματίας φόρεσε το χρυσό μπικίνι της και πόζαρε, δείχνοντας το καλογυμνασμένο κορμί της στους διαδικτυακούς της φίλους. Πιο συγκεκριμένα, η Μαριέττα Χρουσαλά, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Ανάμεσα σε όλους όσους σχολίασαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ήταν και η Δέσποινα Καμπούρη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ολυμπία Χοψονίδου και άλλα πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η Μαριέττα Χρουσαλά έγραψε: «Μη μου κρύβετε τον ήλιο». Υπενθυμίζεται, ότι παρέα με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, η Μαριέττα Χρουσαλά έχει ξεκινήσει ήδη τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις σε νησιά της Ελλάδας, όπως έκανε γνωστό η ίδια, μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Το Πάσχα μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν στο νησί της Μυκόνου. Η κάμερα του «Mykonos Live TV» τους απαθανάτισε στο Παλιό Λιμάνι του νησιού.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις